2777
2789
عنوان

آخر بحثمون باهم به کجا کشیدع شد چرا از اول نفهمیدم اقاس+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 63 پست
خداوند ستاره ماجارمیزنیم!! هرادم عاقلی میدونه که درخواست هرکسیو نباید قبول کنه ازنوع نوشتارهم میشه ...

من اگه ودرخواستشو قبول کردم برا این بود ک بگم من قصد مسخره کردنشو نداشتم اشتباه متوجه شده آخرش اینطوری شد اصلا ایشون هر چی ک هس چرا بمن میگه؟نباید بمن بر بخوره؟

غلط کرده به اسم پسر اومده تو سایت،😐آبرووووو؟؟؟؟برای آدم کثیف؟؟؟؟

خداوند توبحث حفظ آبرو نگفته آبروی افراد کثیفو مجازه ببرید.این سایت نی نی یارداره .خطایی از کسی دیدیم به نی نی یار بگیم وتمام

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب کاری کردی،لوش دادی، بذار بقیه را گول نزنه، تعجبم یه سریا بدشون اومده ،نکنه خودشون هم مردن....

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓
چون با همین اسم صداش میزدن ماشالا بهت کارآگاه اگه کامل بخونی می‌فهمی لزومی نمیبینم دروغ بگم اگه خودم ...

اتفاقا جدیدا آقایون از این فیلما در میارن که هم جلب توجه خانمها رو کنن و هم اعتماد جلب کنن...دیشبم همین برنامه بود