2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5084636 بازدید | 66691 پست

سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه و تابستون داغ ۱۴۰۴ بر وفق مرادتون بگذره

من مدت هاست خواننده این تاپیک بودم ولی نظری ننوشتم

دیشب مطب دکتر زینلی برای بار دوم مشاوره شدم و برخوردی دیدم که مجبورم کردن بیام اینجا و شرح مطب گردیامو بنویسم تا شاید کمکی بکنم تو تصمیم گیری بهتر همه عزیزانی که قصد جراحی بینی دارند.

اینم بگم من یه بینی غضروفی استخوانی دارم که انحراف ظاهری از روبرو، قوز از نیمرخ داره و نوکش یه مقدار مدل مربعیه و گرد نیست. بیشتر به خاطر انحراف و رسیدن به تقارن تو صورتم میخوام عمل کنم.

تا بحال به ترتیب پیش دکتر میرمحمد مجلسی، جواد یزدانی، علی زینلی و احمدرضا رجایی ویزیت شدم.

دکتر مجلسی اسفند ۱۴۰۳ ویزیت شدم که بهم گفتن یه تکنیکی بلدن انحرافو کامل برطرف میکنن. وقتی ازشون پرسیدم بینیم در نهایت چه شکلی میشه انگشت اشاره و شصتشونو گذاشتن روی قوز و نوک بینیم و گفتن اینجوری میشی. برخوردشون بسیار خوب بود ولی با اینکه مطب گردی اولم بود حس کردم مشاوره علمی و دقیقی بهم ندادن. در صمن نتونستم نمونه ببینم ولی یه خانومی کنار منشی بودن که وقتی دیدمشون حس کردم برای ترمیم اومدن ولی وقتی پرسیدم گفتن ۷، ۸ سال پیش با دکتر مجلسی عمل شدن. واقعا خورد تو ذوقم وقتی دیدمش، بینیش اصلا نوک نداشت انگار! عکس قبلشونو منشی نشون دادن و بینیشون انحراف شدید و قوز داشت. خودشون راضی بودن از عمل ولی من خوشم نیومد اصلا. بعد از مشاوره محترمانه ای که آقای دکتر مجلسی داشتن، از اتاق اومدم بیرون، منشی ۱۰۰ تومن ویزیت گرفت و خداحافظی کردیم.

برای طولانی نشدن این کامنت، بقیه مطب گردیها رو تو کامنتای بعدی مینوسم. خوشحال میشم دوستانی که انحراف عمل کردن بیان و نظراتشونو بنویسن یا اگر کسیو میشناسید انحرافش بعد عمل خوب شده باشه بهم معرفی کنید.

امضامم نمیتونم مثل چیزی که شایلین گفته بود درست کنم، به نظرم اون مدل امضا که صفحه مینویسیم زیاد کمک کننده نیست چون بعد از اضافه شدن صفحات تاپیک، شماره صفحات به هم میریزه. تاریخ نوشتنو بنویسیم بیشتر کمک میکنه به نظرم

شرح مطب‌گردی (به دلیل به هم‌ ریختن صفحات تاپیک با اضافه شدن مطالب جدید، تاریخ نوشتن مطب گردی‌ها در نی نی سایت ذکر شده تا مطالب در طول زمان راحت تر پیدا شوند): دکتر میرمحمد مجلسی (1404/04/3۰- 13:33)؛ دکتر جواد یزدانی (1404/04/30- 14:01)؛ دکتر احمدرضا (عرفان) رجایی (1404/04/30- 14:21)؛ دکتر علی زینلی (1404/05/01- 02:16)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطب گردی دکتر جواد یزدانی

اواخر فروردین ماه رفتم مطبشون، محیط بسیار آرام و دلنشینی داشت. با وجود اینکه ویزیتشون رایگانه اما یه میز پذیرایی داشتن که قهوه و شکلات سرو میشد. به نظرم این نشون دهنده شخصیت درست آقای دکتر و احترامی بود که ایشون برای مراجعینشون قائل بودن شایدم تبلیغاتشون بود نمیدونم واقعا!

اینم بگم نکته ای که نظرمو موقع پر کردن برگه ویزیت پیش منشی جلب کرد، گزینه ای به منظور گرفتن رضایت و عدم اعتراض به نتیجه عمل بود! در صورتیکه من اصلا تا اونموقع قصد جراحیم با ایشون قطعی نشده بود و فقط برای ویزیت رفته بودم. و چون خواهرم عمل بینی کرده میدونستم این رضایتو روز عمل میگیرن.

بگذریم، بعد از چند مراجع رفتم داخل اتاقشون، با تجربه ای که از خوندن مطالب اینجا و به خصوص شایلین عزیز کسب کرده بودم اول گذاشتم خود دکتر صحبتاشونو بکنن، ایشون گفتن بینی نیمه فانتزی به صورتم میاد، انحراف حدود ۹۰ درصد برطرف میشه، قوزو برمیدارن، نوک جمع میشه و قوس میدن. شنیده بودم این دکتر طبیعی عمل میکنن و به عمل طبیعی معروف بودن اصلا (طریقه آشناییم باهاشون خانمی بود که تو مترو دیده بودم و اصلا مشخص نبود عمل کردن، یه مقدار ایراد داشت ولی طبیعی بود) منم که شیفته عمل طبیعی و مشخص نبودن عمل روی چهره بودم رفتم پیششون. آخرش گفتم طبیعی میخوام و عکسی که با فتوشاپ درست کرده بودم نشونشون دادم ولی گفتم در نهایت چیزی که شما صلاح میدونید و نظرشون نیمه فانتزی بود. بعد از خداحافظی اومدم بیرون از اتاقشون، منشی بهم کاغذای مربوط به آزمایش و سی تی اسکن و نوبت عملو داد ولی من گفتم نظرم قطعی نیس برای عمل باهاشون، گفت حق داری انتخاب سختیه و اشاره کرد تو اردیبهشت افزایش نرخ داریم، نرخی که اونموقع بهم دادم برای سپتورینوپلاستی ۶۵ م بود. الان نمیدونم چقدر شده. درباره مواردی که تو مطب دیدم بخوام بگم همه کسایی که دیدم بینیشون با هم فرق داشت و انگار متناسب با چهره و بینی قبلی براشون کار شده بود. یه خانمی با دخترش اومده بود که جفتشون عمل کرده بودن پیش دکتر یزدانی، مادر بینیش طبیعی بود به طوری که من واقعا متوحه نشدم عمل کرده و خودش گفت، دختر چسب داشت و مشخص نبود چیزی. یه خانمی بود که عقیده داشت بینیش درازه بعد عمل، عکس قبلشو که دیدم درازتر بود و به نظرم تا جاییکه تناسب چهره شون به هم نریزه خوب جمع شده بود و به صورتشون میومد، ایشونم مشخص نبود عمل کردن ولی یکم آبریزش داشت و قرمزی که فک کنم به خاطر آلرژی ای بود که خودشون داشتن. سه نفر دیگه هم دیدم راضی بودن از بینیشون ولی به نظرم بینی کسایی که نیمه فانتزی عمل شده بودن تو قسمت قوس تناسب زیادی نداشت و قوس یه جوری بود که نوک بینی بزرگتر از بقیه قسمتا به چشم میومد، کاراشون تو سایت یا حضوری ببینید متوجه منظورم میشید.

در کل برخورد بسیار خوبی داشتن منشی ها و دکتر و محیط خوبی بود. 

یه نکته دیگه بگم اونموقع که من ویزیت شدم تو بیو پیج اینستاشون نوشته بودن بینی طبیعی با حفظ ساختار و عملکرد، الان نوشتن بینی نیمه فانتزی. خب ایشون دکتر نسبتا تازه کارین و طبیعیه که مطابق سلیقه عامه مردم عمل کنن که بتونن تعداد بیشتری مراجع بگیرن.

من چون انحراف دارم نتونستم بهشون اعتماد کنم و اینکه گفتن نیمه فانتزی مصمم ترم کرد برای عدم انتخابشون.

ولی به نظرم به عنوان دکتر ویزیت رایگان، برای بالا بردن اطلاعات پزشکیتون در خصوص جراحی بینی ارزش مشاوره دارن.

شرح مطب‌گردی (به دلیل به هم‌ ریختن صفحات تاپیک با اضافه شدن مطالب جدید، تاریخ نوشتن مطب گردی‌ها در نی نی سایت ذکر شده تا مطالب در طول زمان راحت تر پیدا شوند): دکتر میرمحمد مجلسی (1404/04/3۰- 13:33)؛ دکتر جواد یزدانی (1404/04/30- 14:01)؛ دکتر احمدرضا (عرفان) رجایی (1404/04/30- 14:21)؛ دکتر علی زینلی (1404/05/01- 02:16)

مطب گردی دکتر احمدرضا رجایی ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

بعد از کلی دوندگی (زنگ و پیام و فرستادن عکس و فیلم از زوایای مختلف) تونستم برای آخر اردیبهشت ازشون وقت مشاوره بگیرم. وقت گرفتن ازشون یه مقدار پروسه طولانی ای هست چون دکتر دبی هم عمل انجام میدن و ایران نیستن گاهی، ولی اگه دنبالش باشید وقت گیرتون میاد.

رفتم مطبشون، بینی هایی که دیدم نوک دار و سربالا بودن و منو یاد سبک عملهای قدیمی انداختن. با اینکه نمیشد از بینی ها ایرادی گرفت ولی مطابق سلیقه من نبود. یکی از مراجعین این نوع بینی خیلی به صورتش اومده بود و شبیه نیکول کیدمن شده بود به نظرم. ولی اون مدل مطمئنم به صورت من نمیاد. از بین ۵، ۶ نفری که دیدم فقط از بینی یکیشون خوشم اومد که قبل عمل انحراف نداشتن و بدون پیوند غضروف عمل شده بودن. بقیه همه پیوند غضروف دنده خورده بودن. من و سه نفر دیگه اونروز برای مشاوره عمل رفته بودیم به هممون گفت با پیوند غضروف عملمون میکنه. 

اما از داخل اتاق و مشاوره با دکتر رجایی بخوام بهتون بگم، بهترین و تخصصی ترین مشاوره ای بود که داشتم. ایشون بسیار مهربان و خوش برخورد و با حوصله هستن. بعد از عکس برداری از چهره م توسط خودشون که تو یه اتاق دیگه انجام شد، پشت میزشون نشستن و توضیحاتی تخصصی درباره چهره‌م دادن و ایراداتو بیان کردن در راستای رسیدن به مدل بینیم (برعکس زینلی که فقط ایرادای صورتمو گفت بی هیچ سر و تهی، تو شرح مطب گردی ایشون کاملتر توضیح میدم). بعد از پاره ای توضیحات، گفتن خیلی از کسایی که میان اینجا صدامو ضبط میکنن که بعدا حرف و عملمو مطابقت بدن(یه همچین چیزی گفت دقیق یادم نیست)، منم شروع به ضبط کردم و دوباره همه اون توضیحاتو برای اینکه تو ویس بیفته با حوصله تمام بیان کردن. واقعا صبر و حوصله شون ستودنی بود. یکی از مراجعین یه ساعت تو اتاقشون بود طوریکه بقیه شاکی شده بودن چرا نمیاد بیرون. ویزیتی که میگیرنو واقعا حلال میکنن با توضیحاتی که میدن.

خلاصه تو برگه ویزیت من نوشتن انحراف شدید دارم و توضیحات درباره نسبی بودن تغییرات و عدم برطرف شدن کامل انحراف داده شد. موقع مشاوره هم بهم گفتن چون عدم تقارن از صورت شروع میشه ممکنه بینی کامل صاف نشه ولی با وجود پیوند غضروف و عملهایی که تو پیجشون دیدم، بیشتر از بقیه دکترها میتونم به این دکتر اعتماد کنم در خصوص انحراف بینیم. 

و اما بریم سراغ شرح مطب گردی گل سرسبد جناب آقای دکتر زینلی!

همه اون مطب گردی های قبلیو نوشتم تا به این برسم و به کسانیکه نرفتن مطبشون و قصد دارن برن آگاهی بدم تا با دید بازتری این کارو انجام بدن یا ندن

من دو بار رفتم مطبشون، دفعه اول تو عید بود و خانمشون که وقتها رو اوکی میکنن و مسئول قسمت مالی هم هستن نبودن. رفتم داخل مطب که بهتره بگم یه قصر تو جردن هست، چنتا عمل شده دیدم یه آقایی (که بار دوم هم بعد شش ماه دیدم اومدن و چسب زدن براشون، احتمالا از آشناهای منشیشون بودن) که چند روز از برداشتن گچشون میگذشت، یه خانم و آقا که برای کشیدن تامپون اومدن، یه خانم که گچشو برداشتن. یکی هم داشت میرفت بیرون که بینیش نوک تیز بود و قبلش گوشتی بود.....

بگذریییییییم قصد من از نوشتن این مطب گردی، بیان نمونه ها نیست چون همشون تازه عمل شده بودن و قطعا نمیشه درموردشون قضاوت کرد اما در کل من از سبک کارای دکتر زینلی خوشم میاد و برای همین هم رفته بودم و چیزی که تو مطب دیدم هم با تصاویر پیجشون مطابقت داشت. قصدم از نوشتن این مطب گردی، آگاهی دادن در مورد رفتار دکتر و کادر مطب با مراجعان هست.

شما وقتی میرید داخل اتاق دکتر برای معاینه، ایشون روی یک صندلی که روبروی صندلی شمای مراجع هست میشینن، تمام عیب و ایرادهای صورتتونو بدون اینکه به بینی ربطش بدن میگن. یه عیبم میزارن رو دماغتون (مثلا به من گفت اوه اوه شاخکهات بزرگه و آلرژی داری، آلرژیت برطرف نمیشه! در صورتی که من اصلا آلرژی ندارم). بعد هم چنتا عکس از زوایای مختلف میندازن و بدون اینکه پاسخ درستی به سوالهاتون بدن میرن پشت میزشون میشینن و شروع میکنن به پرسیدن سوالات شخصی مثل شغل، تحصیلات، شغل پدر، تعداد فرزندان خانواده تا از روی این اطلاعات بهتون بگن کیس عملشون هستید یانه!!!!! بیشتر ازینکه درباره بینیتون صحبت کنن، درباره میزان درامدتون میپرسن (اینو نه تنها من بلکه همه مراجعینشون احتمالا تجربه کردن و بهش اذعان دارن)

اینا تجربیاتی هست که از طرز برخوردشون در دو بار مراجعه بهشون متوجه شدم‌. 

اینم بگم ایشون دفعه اول از من ۳۰۰ تومن هزینه ویزیت گرفتن و دفعه دوم به فاصله ۳ ماه و چند روز ۴۰۰. اما هر دو ویزیت کمتر از ده دقیقه بود.

بعد از گذشت چند روز از معاینه وقتی خانمشون از خارج تشریف آوردن ایران، باهاشون تماس گرفتم و گفتن هزینه ۲۵۰ م تومنه با بیمارستان ۳۰۰ م. صدای آقای دکتر هم از پشت تلفن میومد که میگفتن آلرژیش از بین نمیره، بهتره عمل نکنه!

چون از کارهای پیجشون خیلی خوشم اومده بود و نمیتونستم خودمو راضی کنم که بیخیال عمل باهاش بشم باز هم رفتم مطبشون که ببینم نظ نهاییشون چیه.

بار دوم اواخر تیرماه مراجعه کردم، مطب خیلی شلوغ بود و بعد از کلی معطلی رفتم داخل اتاق، بهشون گفتم منو یه بار معاینه کردن و گفتن شاخکام بزرگه، این شاخکا بعد عمل چه اتفاقی براشون میفته و سلامت بینیم چطور میشه. گفتن با جراحی کوچیکش میکنن. یه سری سوال نوشته بودم که بپرسم اما وقتی دیدن زیاد سوال میکنم انگار یه گاردی گرفتن و گفتن جراحی بینی شما در توان من نیست، بهتره بیشتر تحقیق کنید. در تمام این مدت که پشت میزشون بودن من صفحه لپ تاپو میدیدم اصلا تصاویر بینیمو نگاه نمیکردن و زل زده بودن به صفحه مشخصاتم که عکس اونم تو لپ تاپ بود! بعد هم بلند شدن در اتاقشونو باز کردن که ینی بفرمایید بیرون و مراجع بعدیو به داخل فراخوندن! واقعا متاسفم که ۴۰۰ هزار ویزیت گرفتن و دریغ از یک برخورد مناسب. جدای از هزینه سرسام آوری که میگیرن (که من با این قسمتش هیچ مشکلی ندارم و نوش جونشون) برخورد بسیار نامناسب و توهین آمیزی دارن و همه رو شکل پول میبینن!

جالبه خود دکتر میگه توانایی عمل بینی منو نداره و بعد خانمشون مراحع رو جذب میکنه که من با دکتر صحبت میکنم! خلاصه مطب ایشون بیشتر شبیه بنگاه هست تا مطب زیبایی بینی

اینم بگم این تکنیکشونه که قیمت بالا برای دستمزد میگیرن تا خاص بودنشونو به مراجعین القا کنن در صورتی که وقتی بینی ها رو میبینی درسته کم ایراده که غیر از اینم از پزشکی با ۳۰ و اندی سال تجربه جراحی انتظار نمیره، ولی واقعا معمولیه. مثلا بار دوم که رفتم دو تا بینی دیدم یکیشون همچنان پره هاش بالا پایین بود. اونیکی کجی بینیش کامل برطرف نشده بود و از روبرو سوراخهای بینی کاملا مشخص بود.

اینم بگم دفعه دوم که رفتم مطبشون به فاصله ۳ ماه، ۳۰ تومن به هزینه جراحی اضافه کرده بودن و ۳۳۰ میشد هزینه جراحی.

این تجربه بهم نشون داد دکتر برند و کسیکه دیر جواب میده یا نوبت میده یا هزینه فضایی میگیره لزوما دکتر خوبی نیست و چه بسا کارش خیلیییییی معمولیم باشه و فقط پول اسمشو میگیره! فلان دکتر چون بینی بازیگرا و سلبریتیا رو عمل کرده مشهور میشه، اونیکی با سبک نوین دنبال شهرته، یکی با بالاترین دستمزد خودشو خاص جلوه میده. خلاصه گولشونو نخورید.

امیدوارم همه به زیباترین ورژن خودتون برسید و همیشه در آرامش باشید.

و اما بریم سراغ شرح مطب گردی گل سرسبد جناب آقای دکتر زینلی!همه اون مطب گردی های قبلیو نوشتم تا به ای ...

سلام، ممنون از اينكه تجربتون رو به اشتراك گذاشتيد و با تجربياتتون كمك ميكنيد ديگران بتونن راحتتر تصميم بگيرن، من تازه با اين تاپيك آشنا شدم و در مرحله تحقيقم، از اونجايي كه شما خيلى دقيق نظرتون رو نوشتيد ممنون ميشم اگر تجربه يا نظرى در مورد دكتر حسين تقوى هم داريد بفرماييد

"من خودم بینی گوشتی داشتم و خیلی جستجو کردم تا جراح خوب پیدا کنم. انتخاب جراح خیلی مهمه، چون این مدل جراحی دقت می‌خواد. به نظرم خوبه از تجربه کسایی که عمل کردن هم استفاده کنید. من چندتا سایت با نظرات مردم دیدم که خیلی کمک کرد.یکیشون مجله جراح با ما بود خیلی باحال بود و مفید"