و اما بریم سراغ شرح مطب گردی گل سرسبد جناب آقای دکتر زینلی!
همه اون مطب گردی های قبلیو نوشتم تا به این برسم و به کسانیکه نرفتن مطبشون و قصد دارن برن آگاهی بدم تا با دید بازتری این کارو انجام بدن یا ندن
من دو بار رفتم مطبشون، دفعه اول تو عید بود و خانمشون که وقتها رو اوکی میکنن و مسئول قسمت مالی هم هستن نبودن. رفتم داخل مطب که بهتره بگم یه قصر تو جردن هست، چنتا عمل شده دیدم یه آقایی (که بار دوم هم بعد شش ماه دیدم اومدن و چسب زدن براشون، احتمالا از آشناهای منشیشون بودن) که چند روز از برداشتن گچشون میگذشت، یه خانم و آقا که برای کشیدن تامپون اومدن، یه خانم که گچشو برداشتن. یکی هم داشت میرفت بیرون که بینیش نوک تیز بود و قبلش گوشتی بود.....
بگذریییییییم قصد من از نوشتن این مطب گردی، بیان نمونه ها نیست چون همشون تازه عمل شده بودن و قطعا نمیشه درموردشون قضاوت کرد اما در کل من از سبک کارای دکتر زینلی خوشم میاد و برای همین هم رفته بودم و چیزی که تو مطب دیدم هم با تصاویر پیجشون مطابقت داشت. قصدم از نوشتن این مطب گردی، آگاهی دادن در مورد رفتار دکتر و کادر مطب با مراجعان هست.
شما وقتی میرید داخل اتاق دکتر برای معاینه، ایشون روی یک صندلی که روبروی صندلی شمای مراجع هست میشینن، تمام عیب و ایرادهای صورتتونو بدون اینکه به بینی ربطش بدن میگن. یه عیبم میزارن رو دماغتون (مثلا به من گفت اوه اوه شاخکهات بزرگه و آلرژی داری، آلرژیت برطرف نمیشه! در صورتی که من اصلا آلرژی ندارم). بعد هم چنتا عکس از زوایای مختلف میندازن و بدون اینکه پاسخ درستی به سوالهاتون بدن میرن پشت میزشون میشینن و شروع میکنن به پرسیدن سوالات شخصی مثل شغل، تحصیلات، شغل پدر، تعداد فرزندان خانواده تا از روی این اطلاعات بهتون بگن کیس عملشون هستید یانه!!!!! بیشتر ازینکه درباره بینیتون صحبت کنن، درباره میزان درامدتون میپرسن (اینو نه تنها من بلکه همه مراجعینشون احتمالا تجربه کردن و بهش اذعان دارن)
اینا تجربیاتی هست که از طرز برخوردشون در دو بار مراجعه بهشون متوجه شدم.
اینم بگم ایشون دفعه اول از من ۳۰۰ تومن هزینه ویزیت گرفتن و دفعه دوم به فاصله ۳ ماه و چند روز ۴۰۰. اما هر دو ویزیت کمتر از ده دقیقه بود.
بعد از گذشت چند روز از معاینه وقتی خانمشون از خارج تشریف آوردن ایران، باهاشون تماس گرفتم و گفتن هزینه ۲۵۰ م تومنه با بیمارستان ۳۰۰ م. صدای آقای دکتر هم از پشت تلفن میومد که میگفتن آلرژیش از بین نمیره، بهتره عمل نکنه!
چون از کارهای پیجشون خیلی خوشم اومده بود و نمیتونستم خودمو راضی کنم که بیخیال عمل باهاش بشم باز هم رفتم مطبشون که ببینم نظ نهاییشون چیه.
بار دوم اواخر تیرماه مراجعه کردم، مطب خیلی شلوغ بود و بعد از کلی معطلی رفتم داخل اتاق، بهشون گفتم منو یه بار معاینه کردن و گفتن شاخکام بزرگه، این شاخکا بعد عمل چه اتفاقی براشون میفته و سلامت بینیم چطور میشه. گفتن با جراحی کوچیکش میکنن. یه سری سوال نوشته بودم که بپرسم اما وقتی دیدن زیاد سوال میکنم انگار یه گاردی گرفتن و گفتن جراحی بینی شما در توان من نیست، بهتره بیشتر تحقیق کنید. در تمام این مدت که پشت میزشون بودن من صفحه لپ تاپو میدیدم اصلا تصاویر بینیمو نگاه نمیکردن و زل زده بودن به صفحه مشخصاتم که عکس اونم تو لپ تاپ بود! بعد هم بلند شدن در اتاقشونو باز کردن که ینی بفرمایید بیرون و مراجع بعدیو به داخل فراخوندن! واقعا متاسفم که ۴۰۰ هزار ویزیت گرفتن و دریغ از یک برخورد مناسب. جدای از هزینه سرسام آوری که میگیرن (که من با این قسمتش هیچ مشکلی ندارم و نوش جونشون) برخورد بسیار نامناسب و توهین آمیزی دارن و همه رو شکل پول میبینن!
جالبه خود دکتر میگه توانایی عمل بینی منو نداره و بعد خانمشون مراحع رو جذب میکنه که من با دکتر صحبت میکنم! خلاصه مطب ایشون بیشتر شبیه بنگاه هست تا مطب زیبایی بینی
اینم بگم این تکنیکشونه که قیمت بالا برای دستمزد میگیرن تا خاص بودنشونو به مراجعین القا کنن در صورتی که وقتی بینی ها رو میبینی درسته کم ایراده که غیر از اینم از پزشکی با ۳۰ و اندی سال تجربه جراحی انتظار نمیره، ولی واقعا معمولیه. مثلا بار دوم که رفتم دو تا بینی دیدم یکیشون همچنان پره هاش بالا پایین بود. اونیکی کجی بینیش کامل برطرف نشده بود و از روبرو سوراخهای بینی کاملا مشخص بود.
اینم بگم دفعه دوم که رفتم مطبشون به فاصله ۳ ماه، ۳۰ تومن به هزینه جراحی اضافه کرده بودن و ۳۳۰ میشد هزینه جراحی.
این تجربه بهم نشون داد دکتر برند و کسیکه دیر جواب میده یا نوبت میده یا هزینه فضایی میگیره لزوما دکتر خوبی نیست و چه بسا کارش خیلیییییی معمولیم باشه و فقط پول اسمشو میگیره! فلان دکتر چون بینی بازیگرا و سلبریتیا رو عمل کرده مشهور میشه، اونیکی با سبک نوین دنبال شهرته، یکی با بالاترین دستمزد خودشو خاص جلوه میده. خلاصه گولشونو نخورید.
امیدوارم همه به زیباترین ورژن خودتون برسید و همیشه در آرامش باشید.