2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5084574 بازدید | 66691 پست

بچه هع من تا جایی که میتونستم تا‌پیکای بینی رو نگاه کردم حتی خودمم تاپیک زدم بازم گیج‌ و گنگم تصمیم گرفتم یه گروه تلگرام بزنم اسمش گذاشتم گروه عمل بینی گروه هم باز هست هرکسی راحت بیاد لینکشم میذارم توروخدا بیاین ببینیم چیکار باید بکنیم 

@amalbini1 این ایدی گروهه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای ترمیم تو تهران دنبال دکتر خوب می گردم تو رو خدا کمکم کنید انقدر از چهره ی جدیدم بدم میاد دو ...

الان چند وقته عمل کردی؟؟بینیت از قبل اصلا انحرافو اینا نداشت؟؟

البته انحرافم داشته باشه نباید کج در میورد که!!

من خودم 4 5 ماهه عمل کردم با محمد مجیدی تو تهران عمل کردم الان با این که بینیم کلی ورم داره ولی فرمش نچراله بعد یه قوس خیلی شیک هم داره خداروشکر سواراخای بینیمم یکیه من خیلی از این میترسیدم میخوای برو یه مشاوره باهاش داشته باش من خودم خیلی راضیم🥺❤️

سلام ببخشید ی دکتر بینی خوب و خوش قیمت برا بینی استخوانی معرفی می‌کنند لطفا

چه فرم بینی دوست داری؟

من خودم یه چیزی بین نچرال و نیمه فانتزی میخواستم

یعنی خیلی قوس نداشته باشه

الان 4 5 ماهه عمل کردم فرم کلی بینیم طبیعیه یه قوس خیلی شیک هم داره از همه نظر هم راضیم خداروشکر

با محمد مجیدی عمل کردم کلا پیجشو ببینی سبک عملشو میفهمی اکثر مراجعاشم تا جایی که دیدم دختر بودن 🌷

سلام دوستان دکتر بینی برای عمل استخوانی پلینی قوز دار کی خوبه تو تهران؟

اگه استخوانیه برو پیش محمد مجیدی

البته گوشتیم من دیدم عمل میکنه ولی به نظرم بینیت خیلی قشنگ میشه

من خودم 4 5 ماهه باهاش عمل کردم خداروشکر راضیم کلا دکتر لِوِل بالاییه الان بینیم طبیعیه ولی یه قوس خیلی ملیحو شیک داره😍

من ده سال پیش عمل کردم اما اصلا راضی نیستمخدا ازشون نگذرهحالا باید به ده برابر قیمت برم مجدد عمل ترم ...

واسه همینه قبل عمل میگن خوب تحقیق کن

من اول میخواستم برم یه جا 40 تومن میگرفتن حالا خداروشکر یه روز رفتم از نزدیک دیدم نمونه هارو داااااغون😂دیگه صبر کردم پولامو جمع کردم گفتم یه دکتر بهتر پیدا کنم حداقل بعدش اینجور اسیر نشم

4 5 ماه پیش رفتم پیش محمد مجیدی تهرانه خداییش راضیم هرچی پول دادم حلالش😂

الان چند وقته عمل کردی؟؟بینیت از قبل اصلا انحرافو اینا نداشت؟؟البته انحرافم داشته باشه نباید کج در م ...

دکتر محمد مجیدی اگه منظورت همون که تو تهران هستو میگی ترمیم نمیکنه که!!

من 15 روزی میشه که عمل کردم پیششون روز مشاوره دختر خالم اومد خیلی خوشش اومد از نمونه کارهاشون ولی چون یه بار یه دکتر دیگه جراحی کرده بود دکتر مجیدی قبول نکردن

دختر خالم ناراحت شد ولی به نظرم حق دارن دکتر وقتی خودش کاراشون خوبه چرا باید مال یه دکتر دیگه رو درست کنن🫠

من چند روز پیش یه عطر خیلی خوشبو گرفتم که واقعا انتظار نداشتم با این قیمت اینقدر خوب باشه 😅
قیمتش زیر ۲۰۰ تومن بود (فکر کنم حدود ۱6۰-۱5۰) و موندگاریشم نسبت به قیمتش واقعا خوبه. من خودم کلا به عطرای ارزون خیلی اعتماد ندارم ولی این یکی انصافا خوب دراومد.

برندش لابانته هست (لابانته رو سرچ کنین، سایت خودشم داره). رایحه‌ای که من گرفتم یکم شیرین و خنکه، خیلی مناسب تابستونه 💐
فقط خواستم تجربمو بگم شاید به درد کسی بخوره. کسی دیگه هم از این برند چیزی گرفته؟ تجربه‌تون چطور بوده؟

سلام عزیزم من میخوام پیش دکتر امینی جراحی کنم بنظرتون خوبه؟اخه من راهم دوره نمیتونم مطبشون برم کاراش ...

سلام عزیزم من نزدیک یکسال ازجراحیم میگذره وخداروشکرراضی هستم اسمشون وبزن تواینستانمونه کاردارن ببین....