2777
2789

خیلی تو همین نی نی سایت خوندیم که طرف رفته مهمانی، میزبان یه حرکتی کرده یا حرفی زده که خواسته یا ناخواسته باعث رنجش مهمان شده ، یا برعکس 

گفتم به تاپیک بزنم شماهم بیاین اگه خاطره ای دارین بگین تا هممون از همدیگه چیز یاد بگیریم 

خودم اول چندتاشو که به ذهنم میرسه میگم 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مهمان هستید*

لطفاً و حتما به صاحب خونه کمک کنید ، بخدا جرم نکرده احترام گذاشته دعوتتون کرده ، مخصوصا اگه از شهرستان میرین و قراره چندروز بمونید به نظر من دیگه واقعا موظفین کمک کنید، چون واقعا سخته صبحانه ناهار شام میوه چای سفره انداختن غذاپختن و... همه رو به عهده میزبان بیچاره بذارین🤯

لطفاً اگه قراره چند روز بمونید سعی کنید به همه جا سرک نکشید ، در همه ی کمدها رو بدون اجازه میزبان باز نکنید 

وسایلتون رو مرتب کنید و از وسایل شخصی میزبان مثل شونه استفاده نکنید 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

توی دید و بازدیدها مدام از همدیگه سوالات شخصی نپرسید ، واقعا به ما مربوط نمیشه که فلانی چرا بچه دار نمیشه با چرا ازدواج نمیکنه و ....

خاهرشوهر عفریتم میاد ول میکنه بچه میمونشو تو خونه کاغذ دیواریو  پاره کرد

از چهارشنبه سوری خونه مادرشه طبقه بالای ما بچه هاشو ول کرده خونه من ی لقمه غذا راحت نتونستم بخورم  نمیگع روز تعطیلی مردم میخان استراحت کنن امروز دیگه ب پسزش گفتم خاهرتو بردار ببر بالا دیگه نیا میخام استراحت کنم چه فایده یکساعت دیگه باز پرو پرو میاد

اگه بچه دارین حتما حتما وقتی میهمانی میرین حواستون باشه که با شیطنت هاش باعث آزار میزبان نشه

توی روابط زن و شوهری دخالت نکنید ، اگه مثلا زن و شوهر مهمان یا میزبان یه تصمیمی دارن میگیرن یا حرفی بینشون هست مزه پرانی نکنید یا تا زمانی که ازتون نظر نپرسیدن نظر ندین ، 

مثلا خانم صاحب خونه از همسرش میخواد فلان کار رو انجام بده ، سریع به شوخی نگین اره فلانی توام زن ذلیلی ها .و.... شاید برای شما شوخی باشه ولی واقعا باعث میشه اون آقا از ترس این حرفها توی جمع کمتر هوای زنش رو داشته باشه