2777
2789
عنوان

وقتی میریم خونه کسی یا کسی میاد خونمون....

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 50 پست
خانواده شوهر منم همیشه همینن.همیشه هم حقو به خودشون میدن که خونه بچمونه دیگه چ اشکالی داره و هی تیکه ...

مثلا یهو میان ببینن چ خبره . در چ حالیم. شانس من شام درست نکرده بودم. ننه ش گف وااااا پس شامت کو پسرم چی بخوره. گفتم املت درست میکنم الان. گفت املت مگه غذاس . نزدیک بود دعوا بشه

لطفاً هوس هاتون رو از صاحبخونه نخواین ، مثلا اگه جایی میرین که چندروز بمونید نگین هوس فلان چیزو کردم ، مهمانی‌هایی داشتم که تقاضای آب هویج و شیرموز و معجون و غذای محلی و.... داشتن 😑 اجازه بدین میزبان هرچی داره فراهم کنه 

هی نگین اینو نمی‌خورم اونو دوست ندارم و....هرچی گذاشت جلوتون بخورید و تشکر کنید حتی اگه در حالت عادی باب میلتون نیست

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حریم خصوصی صاحب خونه احترام بذارین ، سر یخچال کسی نرید ، شاید بهم ریخته باشه یا اصلا به هر دلیلی ...

درو باز کردن گشتن دیدن رفتن واسه بقیه هم تعریف کردن🥲🥲🥲

اقوام بیشعوری داریم متاسفانه

اخه نمیگن شاید میخوان اما نمیشه انقدر سوال نپرسن باعث آزار بقیه میشه

😞 بعضیا متاسفانه منتظرن دلیل رو بفهمن و با سند و مدرک به همه بگن که اره فلانی فلان مشکل رو داره و بچه دار نمیشه ، اتفاقا اصلا نباید به اینجور آدمها دلیل گفت ، فقط باید بگین فعلا قصد نداریم 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
درو باز کردن گشتن دیدن رفتن واسه بقیه هم تعریف کردن🥲🥲🥲 اقوام بیشعوری داریم متاسفانه

😯 چه تعریفی دادن آخه واسه بقیه ، یخچال مگه تعریف داره

مثلا یهو میان ببینن چ خبره . در چ حالیم. شانس من شام درست نکرده بودم. ننه ش گف وااااا پس شامت کو پسر ...

اره دقیقا یهو میان که ببینن داریم چیکار میکنیم

یه بار بعدازظهر اومدن خونمون من از خواب بیدار شدم خونه بهم ریخته و شوهرمم نبود.مامانش میگفت پسرم صبح تا شب میره سرکار زحمت میکشه بعد به ریخت و پاشی خونه نگاه میکرد🙄

😯 چه تعریفی دادن آخه واسه بقیه ، یخچال مگه تعریف داره

گفتنش درست نیست اینجا ببخشید ولی گفته بودن یخچالشون پر پر از همه چی دارن بعد خونه ما اومدنی دست خالی میان😐پدرشوهر گداگشنم

گفتنش درست نیست اینجا ببخشید ولی گفته بودن یخچالشون پر پر از همه چی دارن بعد خونه ما اومدنی دست خالی ...

😕مگه قراره هرکس هرچی تو یخچال داره برداره ببره برا بقیه

نه دلیل نگفتم ک نمیشه  ولی حس میکنم خودشون فهمیدن

کلا وقتی کسی بعد از چندسال باردار نشه حتی اگه خودش هم نخواد براش حرف در میارن ، برات مهم نباشه ، هرکس پرسید بگو فعلا نمیخوایم

میگفتی یعنی پسرت پیش شما همیشه چلوگوشت میخورده؟

چنان لب و لوچه کج میکرد نکبت . تقصیر شوهر خودمه زندگیمونو ریخته رو دایره همه میان هم میزنن میرن

منو کرده آدم بده . حلالش نمیکنم 

چنان لب و لوچه کج میکرد نکبت . تقصیر شوهر خودمه زندگیمونو ریخته رو دایره همه میان هم میزنن میرن &nb ...

به همسرت با زبون خوش بگو که تو رو تو جمع خراب نکنه ، بهت احترام بذاره تا بقیه هم یادبگیرن

عزیزمم برام دعا کن امسال باردار بشم خیلی دلم گرفته 

با تموم وجود برای شما و همه ی منتظرها دعا میکنم به زودی مادر بشین💞💞💞