2777
2789
عنوان

وقتی میریم خونه کسی یا کسی میاد خونمون....

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 50 پست
خاهرشوهر عفریتم میاد ول میکنه بچه میمونشو تو خونه کاغذ دیواریو  پاره کرد از چهارشنبه سور ...

ما تعطیلات از تهران میایم شهرستان، خونه مامانم و برادرم دیوار به دیوار همن، بچه های من و داداشم مرتب در حال رفتن و اومدن هستن از خونه مامانم به خونه داداشم و برعکس بچه هامون همبازین، اصلا قبول نمیکنن که تنها بمونن حتی موقع خواب باید با هم باشن، اینا رو گفتی یه لحطه یاد زنداداشم افتادم یعنی اونم همین حسو داره؟؟؟؟

البته بگم شام وناهار من درست میکنم خونه مامانم همه میخوریم کلا خرج با مامانمه وقتی ما میایم زحمت پخت و پز هم با من ولی بچه ها بیشتر میرن خونه داداشم واسع بازی

رفته بودیم خونه مادرشوهر خواهرم داشت میوه و شیرینی واجیل اینا میگرفت برای بقیه به من و برادر کوچیکم نداد بعد برادرمم اومد برداره گفت وا بهتون ندادم حواصم نبود خودتون بردارین دیگه ببخشید منم بهم برخورد به اونا دست نزدم اصلا 

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو ب ننه..... بگو ک اومد تر زد ب زندگیم آشغال .....

اره بده دیگه ، تو این تاپیک داریم از همدیگه چیز یاد میگیریم ، اگه هرکسی یه جمله هم آگاهش کنه خیلی خوبه ، چون داره میبینه که عه پی من فلان روز این حرف رو زدم طرف اینجوری داره میگه و ...

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

اوایل ازدواجم هر وقت خانواده شوهرمو دعوت میکردیم خودشون هفت هشت نفر بودن هیچی مثلا خانواده عموشونم میاوردن.  عمو هم زنگ میزد به دخترش میگفت بیاید، یهو میشدن۳۰ نفر. اصلا نظر صاحبخونه هم مهم نبود، هرکس هرکی رو میخواست دعوت میکرد میاورد، جالبه یکیشون مارو پاگشا نکرده بود، واقعا یه قوم وحشی بی فرهنگ بودن و هستن. چندبار این کارو کردن منم اخم و تخم کردم و سرد گرفتم فهمیدن بدم میاد خداروشکر پاشون برید

ما تعطیلات از تهران میایم شهرستان، خونه مامانم و برادرم دیوار به دیوار همن، بچه های من و داداشم مرتب ...

نمیدونم ولی خیلی اذیت میکنه خاهرشوهرم با این کارش مواظب بچه هاش نیس ب همه جا سرک میکشن

اگه مهمان با هماهنگی  میاد براتون برای شام یا ناهار ، درسته که خیلی خسته میشین ولی لطفاً وقتی میهمان میرسه هی از خستگیتون نگید ، سعی کنید خنده رو باشید 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
نمیدونم ولی خیلی اذیت میکنه خاهرشوهرم با این کارش مواظب بچه هاش نیس ب همه جا سرک میکشن

بچه های من خداییش خیلی مودبن اصلا دست به چیزی نمیزنن یه وقتایی داداشم و خانومش میگن مثلا فلان کارو از بچه های عمه یاد بگیرین 

منم میدونم ما اومدنی به هر حال مزاحمت داریم ولی دیگه چاره ندارم 

انقدر پرسیدن ک چرا بچه نمیارید اشکم در اومده 

اره هنوز متاسفانه هستند آدمهایی که حدود رو رعایت نمیکنن

لطفا هرجا میخواید برید قبلش زنگ بزنید یهو نیاید بعد بگید کلی پشت در وایسادیم تا درو باز کردن یا خانم ...

خانواده شوهرم بدون اطلاع اومدن پشت در زنگ زدن

من با تاپ و شلوارک بودم. دویدم تو اتاق. پنج شش دقیقه طول کشید لباس مناسب بپوشم برم بیرون. 

بگو تو این گرون کیه دیگه بچه بیاره بیاریم ک چی بشه ظلم کنم؟؟

منم الکی میگم پول نداریم سختمونه بچه بیاریم ولی مگه خانواده شوهر میفهمه 

کاش خدا بهم یه بچه میداد دهن اینا بسته میشد

خانواده شوهرم بدون اطلاع اومدن پشت در زنگ زدن  من با تاپ و شلوارک بودم. دویدم تو اتاق. پنج شش ...

خانواده شوهر منم همیشه همینن.همیشه هم حقو به خودشون میدن که خونه بچمونه دیگه چ اشکالی داره و هی تیکه میندازن

به حریم خصوصی صاحب خونه احترام بذارین ، سر یخچال کسی نرید ، شاید بهم ریخته باشه یا اصلا به هر دلیلی مایل نباشه که کسی در یخچالش رو باز کنه ، 

جالبه که مهمانی برامون اومده بود و همینطور که تو یخچال ما داشت وسیله میذاشت و برمیداشت ، داشت از قبح اینکار می‌گفت و اینکه کسی رفته بی اجازه سریخچالش، 

یعنی هرچی برا خودتون نمی‌پسندید برای بقیه هم نپسندید