2777
2789
عنوان

سرطان معده😫😫😣

| مشاهده متن کامل بحث + 8196 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آدمی که به زندگی علاقه داره میره پی درمان من همین الا منتظرم بمیرم 

خدا نکنه نزن این حرفو..من تاپیکاتو نخوندم ولی اونی بهت بها نمیده مطمئن باش خودش بی ارزش تره...ادم های اطرافت برات مهم نباشن مهم خودتی که خیلی با ارزشی

فدات عزیزم نع تبریزم 

اگز شوهرت خیانت کرده بذار بره گمشه

یه روزی به غلط کردن میوفته..خودتو دشمن شاد نکن بعدا خدا نکرده بیوفتی تو رخت خواب بگن نفرین ما بود...از لج دشمناتم شده هوای خودتو داشته باش

استارتر عزیز اصلا نگران نباش

الان درشرایط ک حالا بیماری کمی پیشرف داره معمولا برداشتن معده صورت میگره و اگه که ن معده هست و فقط درمان انجام میشه

در کل نگران نباش و فقط از نظر تغذیه و ویتامین مراقبش باشیدخوب میشن ما داشتیم در اقوام اصلا بد فکر نکنین🥰

والله نمی دونم که رفتم یدونه گشواره داشتم فروختم واسه بچم مای بیبی  خرت پرت گرفتم

خب اونک دوست نداره چرا طلاقت نمیده‌

بدشم عزیزم ازت پرسیدم جواب ندادی اتخاب خودت بود شوهرت؟

وایییی علاعمش مث بابای من بود چن سالشون بود

چیزی میخواس بخوره نمیتونس بالا میاورد بردیم دکتر با آندوسکوپی و اینا گفتن کانسر معدس .. عملم کردیم ولی روز به روز لاغرتر میشد بابام همشم شیمی درمانی😭 چ روزایه سختی بود کاش انقد عذاب نمیکشید اخراش میگف فک میکنم یه چاقو زدن به معدم از درد 😭😭😭 تازه همونم همون وقتا یکی ازش گوشیشو و قابلمه هایی ک مال آشپزخونه بود ازش دزدیده بود ناراحتی براش سم بود 😭😭😭 هر چی پیام دادیم گفتیم بابام مریضه حداقل گوشیشو بیار فک کنه ندزدیدن بقیه رو اخر خاموش کرد .. دیگه بعد اینهمه عذاب و درد سه روز اخر نتونست هیچی بخوره روز سومم تو یه لحظه رفت که نبود 😭😭😭 خدا به هیشکی نشون نده

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹