الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
علاعمش فقط نمیتونست غذا بخوره غذا تو گلوش گیر میکرد هرچیمیخورد پایین نمیرف بزور بردیمش دکتر با اندس ...
علائمشون شبیه علائم بیماری منه
پایان سال 1402 بیماریم تموم شده لیسانسمو گرفتم شاغل شدم طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم
خودش اسنپ بگیره بره وبیاد.داداشم میگفت خیلیا تنها میان خدا کسیو دشمن شاد نکنه.کرج باشه من حاصرم باه ...
نمیدونم اهل کجاس ولی شوهرش گزاشه رفته اصفهان برا دوس دخترش مامانش اینا هم بلاک کردن چقد بدن کافیه یکیو تنها ببینن خدا براش ازهرجا بلاوناراحتی نازل میکنه
خانومی تا جایی که میتونه شیمی درمانی نکنه واقعا زجر آور تراز خود بیماریه خدا شفا بده🙏🙏
شیمی درمانی مگه فقط یه سرم نیست
سرم کجاش درد اوره؟
پایان سال 1402 بیماریم تموم شده لیسانسمو گرفتم شاغل شدم طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم