2777
2789
عنوان

سرطان معده😫😫😣

| مشاهده متن کامل بحث + 8197 بازدید | 78 پست
عزیزم انشاله خوب بشی ولی شیمی درمانی مثل سالها قبل رجر اور و سخت نیست.بری بهتره به درمانت ادامه بده

اخه با کی بره با پدر مادرش ی با اون شوهر انترش چن روز پیش تاپیک زده بود منم بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاعمش فقط نمیتونست غذا بخوره غذا تو گلوش گیر میکرد هرچی‌میخورد پایین نمیرف بزور بردیمش دکتر با اندس ...

علائمشون شبیه علائم بیماری منه

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  
اخه با کی بره با پدر مادرش ی با اون شوهر انترش چن روز پیش تاپیک زده بود منم بودم 

خودش اسنپ بگیره بره وبیاد.داداشم میگفت خیلیا تنها میان

خدا کسیو دشمن شاد نکنه.کرج باشه من حاصرم باهاش برم

نع عزیزم من کلا نرفتم حتیدیدونه هم قرص نمیخورم ۱۲رساله فهمیدم مریضم دکترا ۱۲ سال پیش گفتن این درمان ...

عزیزم کرج اگر زندگی میکنی من بچمو میشپارم به یکی باهات میام شیمی درمانی...سرمون اومده میدونیم تو این شرایط ادم نباید تنها باشه.منم مثل خواهرت

خودش اسنپ بگیره بره وبیاد.داداشم میگفت خیلیا تنها میان خدا کسیو دشمن شاد نکنه.کرج باشه من حاصرم باه ...

نمیدونم اهل کجاس ولی شوهرش گزاشه رفته اصفهان برا دوس دخترش مامانش اینا هم بلاک کردن چقد بدن کافیه یکیو تنها ببینن خدا براش از‌هرجا بلا‌و‌ناراحتی نازل میکنه

خانومی تا جایی که میتونه شیمی درمانی نکنه واقعا زجر آور تراز خود بیماریه خدا شفا بده🙏🙏

شیمی درمانی مگه فقط یه سرم نیست 

سرم کجاش درد اوره؟

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم