2777
2789

سه هفته اس آبریزش بینی تنها داشتم هرچی قرص حساسیت خوردم خوب نشدم که نشد الان دوساعت پیش با گلودرد شدید سرفه خشک از خواب بیدارشدم هیچ خلطی تو گلوم نیست فقط گلو درد داره و نفس میکشم خرخر میکنم زبونمم درد داره لطفا کمک کنید بچه کوچیک دارم میترسم برم بیمارستان

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ، نگران نشو اما احتمالا اومیکرون واکسن زدی یا نه؟

دو دوز زدم آخه سه هفته آبریزش داشتم بدون اینکه کسی تو خانواده بگیره اما الان یهو اینجوری شد

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

دو دوز زدم آخه سه هفته آبریزش داشتم بدون اینکه کسی تو خانواده بگیره اما الان یهو اینجوری شد

چیزی نیست

برو دکتر بهت دارو میده

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی

عزیزم در حال حاضر کوچکترین علائم اومیکرون باید دونست 

کاش همون سه هفته پیش با آبریزش شروع میکردی هرشب آب نمک قرقره میکردی،خودتو حالت قرنطینه استراحت میکردی خودتو می‌بستی به سوپ و آب میوه طبیعی و آب جوش عسل و...

حالام همین کارارو بکن دکترم برو انشالله زود خوب میشی

اینجا کسی نیست بچه امو نگه داره میترسم برم بیمارستان 

برو دکتر ، اگه سرم و تزریق داد بیار خونه، به درمانگاه بگو پرستار میفرستن تو خونه برات سرم و امپول بزنه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️