2777
2789

بچه ها موهای خواهرم سه بار دکلره کردم تازه رسیده به پایه ۸ 

یه بار رنگ بنفش زدم قهوی قرمز شد 

حالا آبی زدم خاکستری شده اونم با اکسیدان ۱۲ در صد چی کار کنم عید ۳ تا عروسی داریم ؟؟

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بره آرایشگاه

فرقی مگه میکنه البته کلان موهای ایناست که دیر رنگ میگیره رنگ دانه زیاد داره آرایشگاه چیکار میکنه 

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  
عزیزم مویی که سه بار دکلره شده باشه دیگه چیزی ازش نمی مونه یه کم تقویت کن موهاشو بعد زنگساژ بزار&nbs ...

مو هاش خیلی رنگ دانه داره جنسش خیلی درشته

حالا حتما باید رنگ فانتزی باشه ، مش بذاره دودی یا زیتونی بذاره ، انقد دکلره هی میذاره موهاشونابودمیک ...

آخه گیر داده مو هاش رنگ فانتزی بزار من مال خودم در آوردم ولی رنگ موی اون در نمیاد بسکه جنس مو هاش ضخیمه

وااا من شرابی زدم رو مشکی حتی گرفت چرااا روی دکلره نگرفتههه .عجیبه

منم با یه ربع موهای به پایه ۸/۹رسید ما خواهرم سه بار دکلره کردم تازه به پایه۸/۹رسیده خیلی بد رنگه  دیر رنگ میگیره

موهایی که اینجوری سخت رنگ میگیره حتما باید با دقت کار کنی  معمولا موهای زخیم اینجوری میشه

اره خیلی مو هاش رنگ دانه داره حالا تر خورده توش خاکستری شده نمیدونم چطوری جم کنم اینو زشت شده

اره خیلی مو هاش رنگ دانه داره حالا تر خورده توش خاکستری شده نمیدونم چطوری جم کنم اینو زشت شده

به نظرم یه رنگ تیره بزار روش حداقل دیگه نارنجی و اینا نمبشه فوقش تیره است دیگه 

به نظرم یه رنگ تیره بزار روش حداقل دیگه نارنجی و اینا نمبشه فوقش تیره است دیگه 

اره فکر کنم آخرش مجبور بشم همین کار کنم