2777
2789
عنوان

به نظرتون این غذاها برای مهمونی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 85 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکیب عالیه فقط خورشت کرفس این وسط یه جوریه نمیاد خیلی به جاش میتونی یه چیز دیگه درست کنی یا حذفش کنی میتونی یه مقدار فینگر فود درست کنی

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
کرفسو میتونی خوب دربیاری؟ اخه درست کردنش کار هرکسی نیس

سبزیهاش رو یه خانومی برام اماده و سرخ میکنه برای همین خیلی خوب میشه اون بنده ی خدا خیلی میزانش رو خوب میریزه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
سبزیهاش رو یه خانومی برام اماده و سرخ میکنه برای همین خیلی خوب میشه اون بنده ی خدا خیلی میزانش رو خو ...

چه خوب

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
برا مادرشوهرت اینام همینطوری گلم ؟؟ البته اگر دوس داری جواب بده

مادر همسرم به رحمت خدا رفتن اما تا بودن بله خیلی دوست داشتن بیان خونمون

دو نوع خورشت سختت نیس ؟😐 میتونی خورشت یه مدل بزاری بجاش دلمه یا سوپ یا سالاد ماکارونی بزاری  ...

عادت کردم مهمون دارم حتنا چند مدل میپزم

برا مادرشوهرت اینام همینطوری گلم ؟؟ البته اگر دوس داری جواب بده

میشه ب جای اسی من جواب بدم؟من برای مادرشوهرم اینا سنگ تموم نمیزارم چون من میرم خونشون جلوی من املت و سوسیس میزارن ولی وقتی زندایی هاش و زنداداشاش هستن ابگوشت و خورشت کباب

ولی مادرم همیشه بهترین غدارو میزاره برای شوهرم ب من هم گقته میام خونت زحمت نکش تو بچه کوچیک داری

هیکل بد و شیر شما هیچ ربطی ب زایمان شما نداره عزیزم  تغذیه و رعایت های شما بعده زایمان نوع هیکل شمارو میسازهبرای شیر هم بعضی خانما شیرشون کم هست بعضی زیاد!! من هزارتا سزارینی دیدم با شکم های تخت و همینطور هزارتا سزارین دیدم با شکم های اویزون(خاهشا اطلاعات نداری از سزارین بد نگو)  هیکلت دست خودت تلاش های بعده زایمانته..من سزارین بودم شب قبلش شیو کردم صبح ارایش کردم موهامو بافتم لباس تمیز پوشیدم رفتم بیمارستان بعدم اتاق عمل و چنددقیقه بعد نینی بغلم و عکس سلفی هم انداختم بعده زایمان هواسم ب تغذیه و خوراکم بود ورزش هم گاهی میکردم الان هم ۶۰کیلوهستم(من طرفدار سزارین یا طبیعی نیستم هرخانمی حق انتخاب نوع زایمان خودشو داره بعضیا طبیعی بعضیا سزارین جفتش محترمه و البته هرکدوم سختی خودشو داره)  
میشه ب جای اسی من جواب بدم؟من برای مادرشوهرم اینا سنگ تموم نمیزارم چون من میرم خونشون جلوی من املت و ...

ای داد بیداد 

انشالله خدا ب دلشون مهربونی بده عزیزم و ارامش ب زندگیتون