2777
2789
عنوان

به نظرتون این غذاها برای مهمونی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 85 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خورشت کرفس رو حذف کن،چرا انقدر تجملات و زیاد؟چند مدل غذا مهیمان رو معذب میکنه و اسرافم هست خودتونم ا ...

واقعا

خیلی گرونیهههه

ماکه خونه مادرم دنگ میزاریم تا زیاد اذیت نشن

خونه خودمونم یمدل با سالاد و سوپ میزاریم اسراف نشه

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
اره همیشه همینطور میپزم کلا دیگه توقع دارن بعدم دوست دارن بدم ببرن خونشون

من مادرم شبیه شما بود دو سه مدل غذا و سالاد و سوپ و دسر درست میکرد از یه هفته قبل مهمون اومدن درگیر بودیم

اون زمان یهو میرفت دو سه تومن خرج یه مهمونی ۵-۶ نفره میکرد

دیگه من یکی دوساله اجازه نمیدم

میگم خودتو خسته کنی بدنت رو اذیت کنی که چی بشه واقعا ... هیچ ادمی اینقدر ارزش نداره که ادم به خاطرش این طور سختی بده به خودش

الان اثرشو نمیبنید ۱۵ سال دیگه زانو ها و دستا و کمر و گردنتون اذیت میشه قطعا با این طولانی پای گاز ایستادن ها و وسواس به خرج دادن ها

تازه بعد یه مدت انگار میشه وظیفه ... 

هوای خودتونو بیشتر داشته باشید حتی اگر اون فرد خیلی عزیزه براتون

علاقه و سلیقه و سبک غذا خوردن مهمونتون خیلی مهمه

دقیقا

مثلا فسنجون رو هیچ وقت برای خانواده ی همسرم درست نکردم هر کدوم یه مدل میخورن ترش و شیرین و بعضی ها با الو سلایق متفاوت دارن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...