2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیام بدید خیلی محترمانه اینکه محترمانه باشه خیلی مهمه

بعد خودتون معرفی کنید

و شرایطتون بگین 

بعدم ازشون شماره پدرشون بگیری

اینکه از جواب منفی میترسید شما آقایون حق دارید ولی اگه نگین بهش با جواب منفی هیچ فرقی نداره چون به هر بهش نمیرسید ولی اگه بهش بگین هیچ پشیمونیی نداره ۸۰ درصد نشون داده این علاقه ها دو طرفه است اگه دختر خانم میشناستون احتمالا ایشونم بهتون علاقه داشته باشه 

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن
خب اگه شماره تماس ازش نداشته باشم چی؟

از کسی که میدونید شمارش داره بگیرین مثلا دوستی یا آشنایی

می تونید اگه پی وی تلگرام یا آیدیش دارید از طریقم بگین

یا اینستاگرام‌

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن
از کسی که میدونید شمارش داره بگیرین مثلا دوستی یا آشنایی می تونید اگه پی وی تلگرام یا آیدیش دارید ا ...

میدونید طرف توی یک مغازه فروشندست و اونطوری که بای به خودش  و اطرافیانش دسترسی ندارم، بنظرتون به عنوان یک خانم اگه حضوری توی مسیر برم سمتش و خیلی رک و شفاف بهش بگم بهتر نیست یا اینطوری ممکنه بترسه و ....؟

میدونید طرف توی یک مغازه فروشندست و اونطوری که بای به خودش  و اطرافیانش دسترسی ندارم، بنظرتون ب ...

نه فکر نکنم بترسه 

میتونید برین تو مغازه به عنوان فروشنده و سر صحبت اینجوری بازکنید مثلا میخواین چیزی بخرید و...

نه فکر نکنم بترسه  میتونید برین تو مغازه به عنوان فروشنده و سر صحبت اینجوری بازکنید مثلا میخوا ...

راستش یکی دو بار سعی کردم چنین کاری بکنم ولی نمیدونم چرا هر دوبار وقتی دیدمش اونقدر هول کردم و استرس گرفتم که مبادا بهش بگم بدش بیاد یا عکس العمل بدی داشته باشه، که هرکاری کردم نتونستم بگم و حرفم بالا نیومد و بی نتیجه برگشتم

راستش یکی دو بار سعی کردم چنین کاری بکنم ولی نمیدونم چرا هر دوبار وقتی دیدمش اونقدر هول کردم و استرس ...

اخه تا جایی که میدونم توی رابطه قبلش یا زندگیش مردهایی سرراهش قرار گرفتن که بشدت از نظر روحی بهش اسیب رسوند همین باعث شده دیدش نسبت به همه اقایون بشدت منفی بشه
ف

راستش یکی دو بار سعی کردم چنین کاری بکنم ولی نمیدونم چرا هر دوبار وقتی دیدمش اونقدر هول کردم و استرس ...

میدونید برخی اقایون سریع خودشون لو میدن که طرف دوست دارن من یکی از همکلاسیام وقتی ارشد بودم همینجور بود بعد به یه مشاور گفتم رفتارش گفت اره دوست داره ولی نمیتونه بگه.بعد بهم گفت به نظرت پسری که توانایی این نداره که بهت بگه دوست دارم توانایی این داره که خوشبختت کنه؟؟!!!

گفتم نه و از همونجا قیدش زدم و کلا جوابم منفی شد و دیگه محلشم ندادم چون فهمیدم بی عرضست .

شما اینجوری نباش سعی کن بگی از چند نفر که پسرن و تجربش داشتن بپرس کمکت کنن.

اخه تا جایی که میدونم توی رابطه قبلش یا زندگیش مردهایی سرراهش قرار گرفتن که بشدت از نظر روحی بهش اسی ...

سخت شد 

تو سعی کن اعتمادش جلب کنی 

[QUOTE=231426173]سخت شد  تو سعی کن اعتمادش 

تازه سخت تر از اون وقتیه که با این بی اعتمادی و ذهنیتی که در مورد اقایون داره از طرفی هم دسترسی هم به اطرافیانش نداشته باشی یا شماره تماسی ازش بعدشم بخوای اعتمادش را بدست بیداری، سخت شده، فکر کنم باید دست روی یکی دیگه میذاشتم