2777
2789
عنوان

امروز پسرم تنهایی خونه موند

158 بازدید | 15 پست

شش سالشه

قبلا اصلا تنها نمی مموند اصلا، یه ثانیه هم از من جدا نمی شد.

امروز داشت آهنگ گوش می داد، خرید داشتیم می خواستم برم خرید کنم، گفتم بهش آماده شو بریم. گفت می خوام آهنگ گوش بدم تنهایی برو.

تنهایی رفتم البته حدود بیست دقیقه نیم ساعت برگشتم، در واحد رو فقط گفت که کامل نبند، رفتم وقتی برگشتم دیدم داره آهنگ گوش می ده و کتاب می خونه. 

خیلی موفقیت بزرگی بود برای من همین چند دقیقه. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این موفقیت نیست عزیزم هنوز خیلی کوچکه ممکنه در نبود شما هزار تا کار خطرناک بکنه ‌درم که‌باز میزارید� ...

بله درست می گی

ولی شرایط من یک مقدار خاصه. 

البته پسر م از لحاظ کار خطرناک نکردن عاقله ولی در کل حق با شماست. 

درو باز نذارید و توی سنین بالاتر بذارید تنها باشن

یعنی شش سالگی برای تنهایی توی خونه موندن در حد بیست دقیقه زیاده به نظرت؟ 

البته من خودم این سن بودم تنها نمی موندم. نمی دونم والا، از یه نظر به من می گن بچه رو لوس می کنی و وابسته. از یه نظر هم می بینم واقعا از خیلی از همسالانش مستقل تره. 

ولی راست می گین در کل حق با شماست. کوچولوئه هنوز. 

آفرین از تایم های کم شروع تا به سن بالاتر که رفت تایم هارو زیاد کن 

بچه نباید خیلی وابسته خانواده هاشون باشن 

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

دیگه بزرگ شده ماشالا.میتونه بمونه تو خونه.ولی درو باز نزار.خیلی خطرناکه

همسایه مون آشناست. دو واحدیم توی یک طبقه، مجتمع هم دوربین داره. پسرم هم عاقله از خونه خارج نمی شه. 

اینجوری آرامش داشت که مطمئن باشه حتما برمی گردم نگران بود نکنه کلیدم رو بندازم. هنوز یک کم اضطراب داره. 

یعنی شش سالگی برای تنهایی توی خونه موندن در حد بیست دقیقه زیاده به نظرت؟ البته من خودم این سن بودم ت ...

اخه به نظرم خطرناکه اتفاقی بیفته خدایی نکرده تو پنج دقیقه هم ممکنه

این خیلی خوبه که مستقله ولی لوس شدن الانش تا حدی نیازشه

همسایمو ن آشناست. پسرم از خونه بیرون نمی ره، عاقل تر از این حرف هاست.

دختر منم تقریبا همسن پسر شماست،دقیقا چندبار که خواستم برم سوپری یا جای نزدیک گفته نمیام میخوام تنها بمونم خونه،البته رفتن من در حد 5-10دقیقه است ولی قلبم میاد تو دهنم!تازه من قبل باهاش تمرین کردم ،مثلا الکی میگفتم میرم سوپر بعد پشت در تو راه پله مینشستم 10دقیقه😅یادش دادم که هر کی در زد درو باز نکنه،بعد خودم با اینکه کلید دارم المی در میزنم ببینم باز میکنه یا نه ،قشنگ متوجه میشم که میره صندلی آشپزخونه کخ نزدیکه میاره میزاره زیر پاش از چشمی نگاه میکنه بعد باز میکنه🤣