2777
2789

حالا نه اینکه خیلی مهم باشه مبلغ عیدی و این چیزا فقط از تبعیض قائل شدن حالم همیشه گرفته بوده و هست و اینبار هم حلو شوهرم ضایع شدم.

رفتیم عید دیدنی خونشون بچه های عموم هم بودن. شوهرم کنار پدربزرگم نشسته بود   بعد پدربزرگم مثلا اومد عیدی بده به دخترم یک ۱۰هزارتومنی داد دخترم ۴سالشه.

بعد از ۵دقیقه هم یهو دیدیم به دختر دخترعموم که ۳سالشه یک تراول ۵۰هزاری داد😏😒 خیلی جلو دختر عموم  و بقیه ضایع شدم چون دختر عموم هم فهمید بعد طفلی اومد یحوری پولو بزاره زیر بشفاب میوه که ما نفهمیم ناراحت شیم اما شوهرم متوجه شد من خودمم دیدم خیلی دلم گرفت😔 شوهرمم موقع رفتن بهم گقت کاش بابابزرگت نیذاشت ما بریم بعد فرق بزاره!

میدونین همیشه همینطور تبعیض بوده تو خانواده ما بین ما و عمو هام و یجورایی دیگه عادت کردم اما جلو شوهرم خیلی بد بود.

الان حق دارم دیگه اصلا خونشون نرم و ازشون بیزار باشم؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باشم عمرا برم 

به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری می‌جوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت داده‌ای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖 

از تبعیض متنفرم زیاد دیدم

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بله حق داری

منم عروسی دخترخالم همه داشتیم میرقصیدیم پدربزرگم ب همه شاباش داد بحز من

انقدر ناراحت شدم مامانم هم وسط عروسی گریه کرد

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت

ولشون کن بابا اگه ناراحتی ارتباطتتو کم کن نمیشه قطع کنی چون بلخره پدربزرگته ولی مامان من یه جمله داره که میگه جایی که اذیت میشی نرو 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

من نوه اول پسری ام (دختر)و قبل من فقط ی پسرعمه دارم ک چند سال بزرگترع 

با پدربزرگم خیلی رابطه صمیمی داشتیم 

مث دو تا رفیق 

غیر قابل توصیف 

دلم پر می‌کشه واسه ی لحظه دیدنش 

سرطان ازم گرفتش💔خیلی وابسته بودیم ب هم

همیشع عیدی همه رو ک میداد 

میومد یواشکی دوباره همونقد دیگه ب من میداد 

همیشه دو برابر همه

🥺💔 

.C'est la vie

منم همین شرایط رو تجربه کردم

با این تفاوت ک اصلا عیدی نداد😐

من خیییییییلی کم میرم

و اصلا این تبعیض ها رو ب هیچ جا نمیگیرم

و واسم مهم نیست...

بیخیال

به درک ک با بقیه حال میکنه

انقدر خودت رو دوست داشته باش

ک اگه کسی بهت بی حرمتی کرد

بگی اون آدم لیاقت محبت منو نداره

ولشون کن بابا اگه ناراحتی ارتباطتتو کم کن نمیشه قطع کنی چون بلخره پدربزرگته ولی مامان من یه جمله دار ...

والا ما اومدیم خونه مادرشوهر نریم چون خیلی ادیت میشم اونجا واقعا بدتر کردن زنگ زد یه عالمه فحش دادن و جنگ دعوا میونم با شوهرمم خراب کردن لعنتیا

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 
والا ما اومدیم خونه مادرشوهر نریم چون خیلی ادیت میشم اونجا واقعا بدتر کردن زنگ زد یه عالمه فحش دادن ...

خب برو عین یه مهمون بشین بذند شو برو خونه ات اصلن احتیاجی نیست اذیت کنی خودتو

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
خب برو عین یه مهمون بشین بذند شو برو خونه ات اصلن احتیاجی نیست اذیت کنی خودتو

بابا هردفعه میرم اینقد دعوا راه میندازن کمک نکردی ظرف نشستی فلان بیسار حالم بهم میزنن

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید