2777
2789

امشب بدترین شب عمرم تو این دو سال زندگیم با شوهرم بود ..

داشتم وسیله ها رو جمع می کردم برای مسافرت فردا .. به شوهرم گفتم این سفره رو از پنجره بتکون گفت نمیتونم.. گفتم باشه پس خودم انجام میدم.. رفتم گوشه پنجره رو باز کردم شوهرم با عصبانیت اومد سراغم و هولم داد که چرا رفتی با این لباس آستین کوتاه داری سفره رو میتکونی ... هر چی بهش گفتم بابا ساعت یک نصف شب کسی نمیاد لب پنجره که بخواد منو تو این تاریکی ببینه .. خلاصه وایساد داد زدن و عصبانی شدن .. بحثمون شد و کلی فحش و حرفای بدی بهم زد که واقعا دلمو به درد آورد یهو از کوره در رفت اومد تو اتاق بهم حمله کرد زد تو صورتم 😭 اولین بار بود که تو این دو سال دست روم بلند می کرد 😭 منم عصبانی شدم و کلی حرف بهش زدم به خاطر این رفتارش 😭 دعوای خیلی بدی داشتیم.. هر سری توی دعوا تهدید می‌کنه به اینکه خودشو می‌کشه با قرص یا چاقو .. یا اینکه جلوی من خود زنی شدید می‌کنه .. سرشو میکوبه به دیوار و ...😭 بچه ها تو رو خدا بگید چیکار کنم؟ هر کاری میکنم مشاوره هم نمیاد.. خسته شدم از این وضعیت .. 

من رشته محبت تو پاره میکنم...شاید گره خورد به تو نزدیک تر شوم🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببرش دکتر اعصاب تعادل روانی موقع جروبحث نداره بلایی سرحودش وشما میاره مراقب باش

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
ببرش دکتر اعصاب تعادل روانی موقع جروبحث نداره بلایی سرحودش وشما میاره مراقب باش

هر چی بهش میگم بیا بریم نمیاد ..خودشم میدونه مشکل داره.. بعد از دعواها همیشه میاد عذر خواهی میکنه و میگه دیگه تکرار نمیکنم اما باز تکرار میشه و هر سری شدید تر.. 

وقتی تهدیدش میکنی که از زندگیش میری اینطوری میکنه؟  بعد در حالت عادی خیلی مهربونه و تو دلت ...

آره انگار برای جلب توجه این کارو می‌کنه.. اوایل که این کارو می کرد کوتاه می اومدم زود.. بغلش میکردم دلداریش میدادم اما الان فقط میرم تو اتاق درو قفل میکنم که بلایی سرم نیاره