2777
2789

من پدر مادرم بیرجندین . شهر ساکت و آرومیه 

خودمون قمیم 

من شهرشو دوست دارم بخاطر سادگی مردمش و تلاششون 

اما از آروم بودن و خلوت بودنش خوشم نمیاد 

شاید دلیلش اینه من خودم بچه آخر هستم و تنها بودم 

امکاناتشم خب کم هست نسبتا . اما تنها چیزی که داره فرودگاهشه و پارک های فراوانش 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو یکی کراش زدم فقط میدونم بیرجندیه 😂 خیلی ام هواش گرمه نهههه؟؟

نه سرده الان 

تابستون آره خب اما مثل قم اصلا 

در مورد پسرا هم که چیزی نمیگم ... من کلا دور بودن ها رو خط کشیدم و با تنهایی سر می کنم 

شاید بعدا به حرف من برسی . وقتتو برا خودت بزار و حروم پسرا نکن 

شاید بعدا به حرفم برسی ...........‌

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
نه سرده الان  تابستون آره خب اما مثل قم اصلا  در مورد پسرا هم که چیزی نمیگم ... من ...

ن بابا ازون خبرا  نیس اصننن🥲💔💔

خودمم رابطم با پسرا فقط در حد ی کراش خشک و خالی میمونه فقطط😐

حالا شما خودت ت قم تنهایید؟؟ آخه قم هم آشنا داریم، شهر سختگیری نیس قم؟؟

ن بابا ازون خبرا  نیس اصننن🥲💔💔 خودمم رابطم با پسرا فقط در حد ی کراش خشک و خالی میمونه فق ...

آره پسر ارزش ندارن . قم هستم با پدر مادرم 

نه مثل قبل نیست . همه چیز به خودت و خانوادت بستگی داره 

آره پسر ارزش ندارن . قم هستم با پدر مادرم  نه مثل قبل نیست . همه چیز به خودت و خانوادت ب ...

اها من فک کردم ک خودتون تنهایید😌

شاید، اما من ک چندسال پیش مسافرت کردم قم، سنی ام نداشتم اما با برخورد ی قشر خاصی از اونجا کلا شوکه شدم😑😒

اها من فک کردم ک خودتون تنهایید😌 شاید، اما من ک چندسال پیش مسافرت کردم قم، سنی ام نداشتم اما با بر ...

چرا

حجابم اینا اکی بوداا اما ی اخونده گیر داد ک این چ وضعشه؟؟؟ با اینکه من ۱۳سال اینا بیشتر نداشتم 😑🥲 ...

که اینطور ‌. الان یه کم تغییر کرده 

حالا با یک صحبت خودتو از اون شهر یا فرد دلگیر نکن 

از چ لحاظ؟؟  اونایی ک من دیدم بهشون میخورداااااا😏😂💔

بستگی داره تو چه خانواده ای باشن بیشتر خانواده های بیرجند مذهبی هستن پسراشون کلا اهل هیچی نیستن  البته الان غریبه زیاد اومده  شهرشون اما بیرجندیای  اصیل خانواده های با فرهنگی هستن

بستگی داره تو چه خانواده ای باشن بیشتر خانواده های بیرجند مذهبی هستن پسراشون کلا اهل هیچی نیستن  ...

ت ی مسافرت تور باهم بودیم، بعد اونا بیرجند سوار شدن، ی لهجه خاصی ام داشتن، شاید اصیل باشن😁😂