2777
2789
عنوان

شما هم خانواده شوهرتون انقدر سود و بي عاطفه هستند ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 90 پست
گاهی بعضیا خوب بودن رو توی این می بینن که ازتون دور باشند و کاری به خیر و شر بقیه نداشته باشند...‌&n ...

سعي كردم ولي نشد. هيچكدوم صميمي نيستند. فكر كنم همينطور كه ميگي فكر ميكنن ولي اين كه رابطه نيست. خواهر و برادر بايد خيلي بهتر با هم باشند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه شدم، شما که شرایط زندگیت اینجوری بوده چرا تا حالا کاری انجام ندادی که اگه یه زمانی اون بخواد ب ...

اره درس خوندم. تا قبل كرونا كار ميكردم. الان به خاطر كرونا بچه كوچك دارم و سر كار نرفتم فعلا. دوباره ميرم سر كار. اين فكر به خاطر خانواده بدش مياد تو سرم

خودم كار نيمه وقت دارم، شوهرم كار ميكنه. كانادا هستم الان 

هرچه زودتر از اون چیزی که میترسی تو زندگیت باهاش روبرو شو وخودت رو راحت کن، اونا میدونن نقطه ضعف شما چیه. من جای شما باشم واسه ارامش خودم هم که شده یه بار واسه همیشه این مشکلو حل میکنم. 

خوب پس خوب هست كه رفت و امد داريد 

اخلاقاش و میگی؟

آدما اخلاق خوب و بد دارن دیگه... گاهی ناراحت میشم ولی در کل سعی میکنم زیاد سخت نگیرم، همسرم زیاد تو این بحث ها وارد نمیشه‌ و نمیذاره بخوام گله کنم و ... 

هرچه زودتر از اون چیزی که میترسی تو زندگیت باهاش روبرو شو وخودت رو راحت کن، اونا میدونن نقطه ضعف شما ...

بايد چيكار كنم دقيقا؟ ميشه من رو راهنمايي كني؟

راستي شوهرم خيلي هواي خواهر هاش رو داره و لونها هميشه به خودش زنگ ميزنن. من به شوهرم گفتم ميخوام برم ايران بيا بريم گفت نه من نميام و به جاش ميرم پيش خواهرم امريكا. ذر حالي كه خواهرش تا حالا من رو خونش دعوت نكرده و يكبار هم بهم گفت بيا هتل اينجا. 

ببین اونا به هم ربط زیادی ندارن دیگه  همین که مثلا پدر و مادر ما از شوهرمون احوال مادر و پدرشو ...

اره قبول دارم ولي سالي يكبار عيد كه ميتونن پاي تلفن تبريك بگن. به نظرم شعور رو ميرسونه ابتكار 

سلام.من به عنوان یک سوم شخص که نگاه میکنم میبینم که اگرم من بودم فکرمیکردم یک خانم اومده داداشمو کند ...

شوهرم از اول خارج بود و من نبردمش. من نميگم زياد رابطه باشه. ميتونه تلفني باشه يا سالي يكبار. ميتونن به بچه هام محبت كنن يا اقلا تصويري حرف بزنن