2777
2789
عنوان

شما هم خانواده شوهرتون انقدر سود و بي عاطفه هستند ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 90 پست
خوشی زده زیر دلش خخخخ   شایدم دروغ میگه پشت گوشی ب ریش ما میخنده

براي چي بايد دروغ بگم اخه. بيكار كه نيستم اومدم اينجا دردل كنم ببينم فقط مال من اينطور هستند يا اين روابط عادي هست 

اینجا بحث سر زمان داشتن یانداشتن نیست، بحث سر شعوره و انسانیت که اینا ندارن. 

جالب هست دم از شعور و انسانيت هم ميزنن. شوهرم هم البته خيلي سرد و بي عاطفه هست. از اونم ميترسم خيلي.

وقتي قبلا گله ميكردم همه بچه هاشون رو بهونه ميكردند . الان كه سر كار نميرن و بيكار هستند و بچه ها بزرگ باز هم همين ادم هستند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالب هست دم از شعور و انسانيت هم ميزنن. شوهرم هم البته خيلي سرد و بي عاطفه هست. از اونم ميترسم خيلي. ...

چراهمش میگی میترسم؟ چرا یه بار واسه همیشه نمیزنی زیر میز تا حساب کار دستشون بیاد. 

جالب هست دم از شعور و انسانيت هم ميزنن. شوهرم هم البته خيلي سرد و بي عاطفه هست. از اونم ميترسم خيلي. ...

شما که خیلی ازشون دور هستید چرا دوست داری محبت کنند ؟

دور و برت خلوته و رفت و آمد کم دارید ؟ 

چراهمش میگی میترسم؟ چرا یه بار واسه همیشه نمیزنی زیر میز تا حساب کار دستشون بیاد. 

چيكار كنم يعني؟

منظورم اين هست كه همش فكر ميكنم شوهرم هم خيلي راحت ما رو ميتونه ول كنه و بره 

شما اگه بخوای با همین منوال پیش بری تا اخر عمر باید زجر بکشی. از قدیم گفتن مرگ یه بار شیون یه بار. خودت اونطرف هیچ کاری انجام نمیدی؟ اقات چیکارس؟ کدوم کشوری؟ 

شما که خیلی ازشون دور هستید چرا دوست داری محبت کنند ؟ دور و برت خلوته و رفت و آمد کم دارید ؟ 

خودم تك فرزند هستم. از اول دوست داشتم خاتواده شوهرم زياد باشن و اهل رفت و اند كه نشد . دوست زياد دارم اينجا ولي خوب غربت هست ديگه. دلم ميخواست يك كم روابط از راه دور باشه 

چيكار كنم يعني؟ منظورم اين هست كه همش فكر ميكنم شوهرم هم خيلي راحت ما رو ميتونه ول كنه و بره 

چرا ؟ 

خوب اینا رو واقعا باید حل کنی... ربطی به خونوادش نداره ، یه مسئله بین خودتونه

بچه هم داری ازش؟

چرا ؟  خوب اینا رو واقعا باید حل کنی... ربطی به خونوادش نداره ، یه مسئله بین خودتونه بچه هم د ...

اره بچه دارم.

چون همشون بي عاطفه هستند همش فكر ميكنم شايد اين هم همينطور باشه و خيلي راحت بزاره و بره. اخه برادرش هم همينكار رو با زنش كرد 

خودم تك فرزند هستم. از اول دوست داشتم خاتواده شوهرم زياد باشن و اهل رفت و اند كه نشد . دوست زياد دار ...

گاهی بعضیا خوب بودن رو توی این می بینن که ازتون دور باشند و کاری به خیر و شر بقیه نداشته باشند...‌ 

با یکیشون که گرم تر هست ، محبت کن و باهاش گاهی تماس بگیر و ... البته من باشم این کار رو نمیکنم ولی شما اگر خیلی واست مهمه میتونی پا پیش بذاری و با یکی دو تاشون صمیمی تر بشی

چيكار كنم يعني؟ منظورم اين هست كه همش فكر ميكنم شوهرم هم خيلي راحت ما رو ميتونه ول كنه و بره 

متوجه شدم، شما که شرایط زندگیت اینجوری بوده چرا تا حالا کاری انجام ندادی که اگه یه زمانی اون بخواد بره بتونی از پس زندگی بر بیای. چرا باترس این فکر زندگی کردی و خودت وفکرتو فلج کردی. درس خوندی؟ میشه بگید اونجا چیکار میکنید؟