2777
2789
عنوان

شما هم خانواده شوهرتون انقدر سود و بي عاطفه هستند ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 90 پست
مال شما هم اينطور هستند؟ جالب هست مال من هودسون فكر ميكنن خيلي هوب هستند و اين روابط سالي يكبار رو ع ...

ببین تا نبینیشون باور نمیکنی بعد جالبه فکر میکنن خودشون خوبن بقیه بد

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
پدرشوهرم ادم بدیه فقطبه یکس از پسرام محبت میکنه اون یکی چون اسم داره دوسش نداره

مال من همشون بد هستند. بيشترشون كه قطع رابطه كردند اونهايي هم كه هستند به ظاهر هستند و خيلي سرد هستند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت جواب خودت دادی من چی بگم والا 

ضمنأ اگ انتخابت اشتباه بود الان افتاده بودی تو یه ده کوره داشتی کلفتی مادر و خواهر شوهر می‌کردی 

واسه خودت رفتی خارج و کسی کارت نداره ناراحتم هستی 

لابد ما خوبیم از رنگ رژ لبمونم ایراد میگیره پدر شوهر

برو شکر کن خارجی. 

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       
يك تلفن هم نبايد بكنن؟ حتي تو عيد؟ پس رابطه چطور بايد باشه؟

ببین اونا به هم ربط زیادی ندارن دیگه 

همین که مثلا پدر و مادر ما از شوهرمون احوال مادر و پدرشو بپرسن 

یا برعکس 

یا جایی همو دیدن احترام بذارن 

در ضمن له ژور کلی ارتباطا کم شده و برای بیشتر خانواده ها همون سالی یه باره مگر اینکه مثلا توی یه اپارتمان باشن ! 

اگه توجه کنی هم همه مشکلات از ارتباط زیاده همین نی نی سایتو ببین 

خواهرشوهرم پشت تلفن این مدل حرف زد برداشتم این بود 

یا جاریم اومد خونم فلان نظرو داد 

ول کن بابا 

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
مال شما هم اينطور هستند؟ جالب هست مال من هودسون فكر ميكنن خيلي هوب هستند و اين روابط سالي يكبار رو ع ...

بابا مسلمون منم پنج سال خونه داداشم نرفتم از وقتی زن گرفت گفتم بذار خوش باشه راحت باشه

گاهی اوقات باید سکوت کنی، سکوت همیشه به معنای درست بودن نظر طرف مقابل نیست، گاهی وقت ها برای بی شعوری طرف مقابل نمیشه حدو مرزی در نظر گرفت باید سکوت کرد. اگه شما از ترس اقاتون همین یه کارو انجام دادید واقعا متاسفم واستون. 

شما تو خارج به text میگید تکس ؟ 😁😉 خودتم که میگی با هم رابطه شون خوب نیست، شوهرت از راه دور مگه چ ...

شوهرم همش طرفداريشون رو ميكنه. من كه بهش بگم مثلا خواهرت اينكار رو كرد با اينكه درسته ولي طرف اونها هست. انهائي دوست داره بره سفر پيششون. براي اينكه اونها تا حالا من رو دعوت نكردند.

بيخش تكست😂