2777
2789
عنوان

شما هم خانواده شوهرتون انقدر سود و بي عاطفه هستند ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 90 پست

سلام.من به عنوان یک سوم شخص که نگاه میکنم میبینم که اگرم من بودم فکرمیکردم یک خانم اومده داداشمو کنده برده خارج وی جورایی دل خوشی ازش نداشتم.درضمن بروخداروشکرکن اگر به عنوان مسافرت سالی ۲ ماه میومدن خونت میموندند حالت جامیومد که دیکه به این جی افکرنکنی

اخه چرا اينطور فكر ميكنيد ؟ مگر بريد خونه برادرتون چه اتفاقي ميوفته ؟

بعضی عروس ها خودشون رفتاری میکنند که آدم زده میشه از رابطه باهاشون

عروس ایشون رو نمیدونم ولی بعضیا شوهر از پرورشگاه میخوان....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی اوقات باید سکوت کنی، سکوت همیشه به معنای درست بودن نظر طرف مقابل نیست، گاهی وقت ها برای بی شعور ...

خوب اخه بزرگتر از من هست خواهر شوهرم و من فقط پيام دادم بهش و اونم دو جواب تبريك گفت. به شوهرم نگفتم اين كار رو كردم ولي اگر دو روز ديگه گله كردم از كارشون خواستم من ادم خوبه باشم و همه كارها از طرف من انجام شده باشه. شما بوديد پيام عيد نميداديد ؟

خوب اخه بزرگتر از من هست خواهر شوهرم و من فقط پيام دادم بهش و اونم دو جواب تبريك گفت. به شوهرم نگفتم ...

پیام تبریکت از همین عکس هایی بود که امسال مد شده؟ یا درست سلام کردی اولش و پیام تبریک فرستادی؟

والا من دو بار پاگشا کردم نیومد خونه پدرم هم میدیدمش میخواستم باهاش سر صحبت باز کنم گفت فلانی دارم رمان میخونم گفتم مزاحم اوقات شریفش نشم بهتره 

بعضی عروس ها خودشون رفتاری میکنند که آدم زده میشه از رابطه باهاشون عروس ایشون رو نمیدونم ولی بعضیا ...

من به خدا از اول رابطه ميخواستم و حتي با خواهر شوهر هام سر اين مساله حرف زدم كه چرا رابطه كم داريد و بي محلي ميكنيد. اونها از اون روز چه نقطه ضعف من رو پيدا كردند بدتر كردند. 

دیگه دوره زمونه تغییر کرده باید قبول کنی که هرچی کمتر بری و بیای راحتر زندگی میکنی. ببخشید من این سوال رو میپرسم. من دیشب یه کتاب میخواستم بخرم لاتین بود قیمتش 830دلار بود، من موندم، اونجا چجوری این کتابا رو میخرن؟ 

والا من دو بار پاگشا کردم نیومد خونه پدرم هم میدیدمش میخواستم باهاش سر صحبت باز کنم گفت فلانی دارم ر ...

خوب اون كارش بد بوده. براي من از اول سرد بودند و پاگشا هم اصلا نكردند. هيچ وقت من رو دعوت به خونشون نكردند

خوب اخه بزرگتر از من هست خواهر شوهرم و من فقط پيام دادم بهش و اونم دو جواب تبريك گفت. به شوهرم نگفتم ...

قرار نیست جوری زندگی کنیم که همه ادمای دور برمون خوششون بیاد وما جوابگو باشیم. گور بابای هرچی نفهمه. 

خوب اون كارش بد بوده. براي من از اول سرد بودند و پاگشا هم اصلا نكردند. هيچ وقت من رو دعوت به خونشون ...

چی بگم بیست پنج سال اش میگه من بچه ام من اماده پذیرش زندگی زناشویی ندارم یه دختر ۴ساله هم داره اتفاقا 

میگه من الان وقت تفریح و رفیق بازیم نه اینکه عروس یه خانواده باشم 

منم گفتم بهتر حوصله قر و ادا حج خانم ندارم بذار خوشش باشه بخدا حتی شماره تلفن اش هم ندارم

دیگه دوره زمونه تغییر کرده باید قبول کنی که هرچی کمتر بری و بیای راحتر زندگی میکنی. ببخشید من این سو ...

اره متاسفانه اينجا كتاب درسي خيلي گرون هست. بيشتر دست دو از سايت امازون يا ايبي ميخرن. 

راحتتر زندگي كردن به معني سرد بودن و قطع رابطه بودن نيست/ من براي عيد به خواهر شوهرم پيام دادم ولي اون تو طول سال شعور اينكار هم نداره. مگه چقذر وقت ميگيزه اينكار ؟

اره متاسفانه اينجا كتاب درسي خيلي گرون هست. بيشتر دست دو از سايت امازون يا ايبي ميخرن.  راحتتر ...

اینجا بحث سر زمان داشتن یانداشتن نیست، بحث سر شعوره و انسانیت که اینا ندارن.