2777
2789
عنوان

با شوهرم سر عید دیدنی بحثم شد ....

136 بازدید | 2 پست

فامیلام معرفتی ندارن سال به سال یه احوال نمیپرسن ..‌‌خانوادم نیستن اینجا این همه دورهمی و مهمونی میگیرن یه بار نمیگن شماها اینجا تنهایین  ... اونوقت  به شوهرم میگم فردا بیا بریم خونه عمو بزرگه عید دیدنی بزرگ فامیله یه دیدنی میریم و برمیگردیم همین  میگه همراه خواهرت برو دیگه من نمیام(از فامیل دل پری داره حقم داره) گفتم برم بگن شوهرت کو چه بهانه ای بیارم میگه بگو کار داشته ...میگم زشته میگه تو که پارسال گفتم برو دیدنت عموت نرفتی گفتی اینا  بی معرفتن حالا عمو شناس شدی  گفتم الانم میگم ولی این یکی بزرگه فامیله یه عید دیدنی بایدرفت پارسالم میخواستم برم  ولی گفتی تنها برو خواهرمم که نبود  تنهایی میرفتم چی میگفتم نمیگفتن شوهرش کو .....

و کلی بارم کرد ... اینم بگم با فامیل خودشم میونه ای نداره عید دیدنی نمیرن اصن ... 

نمیدونم چیکارکنم نمیادش ..‌‌‌

ای بابا شوهر منم همینه فقط روز اول عید اومد خونه ی بابام انقدر اخم و تخم کزد اصلا به شوهر خواهرم محل ندادو گوشی گرفته بود تو دستش سرش تو گوشی بعد هم گفت مدیونی کسی رو برای غذا نگه داری اخه حالا خسیس نیست چون من کمرم و عمل کردم میگه بعد هم گفت اگر خواهر و برادرت هم بیان من نمیرم خونشون و هی میگه خواهر خیلی عاقله که رفت و امد نمیکنه اخه چه عاقلی خواهر دومیم حتی نیومد عید دیدن بابام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.