بدجوری میخوامت غیرمن هرکی که گفت دوست دارم گوش نده به حرفاش،مال خودمن باش
سفیدشدن تارموهام دیدی خرا بشدن آرزوهام
خندیدی غمت چیکارکرده باهام.
دلبرنازم بیاکه جلوهمه بهت بنازم
خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهم زدن مال ۹سال پیشه.امااین آهنگ خیلی دوس دارم ن بخاطری بیشعورکلا آهنگ نازی.بقیشومیخوای یا دانلودکن
خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره
چقدربهم میومدیم به قلبم ضربه محکمی زدی ای بابا چیشدیهوبهم زدیم ،دلبرنازم دلبرنازم جونی موازم گرفت وقتی دستای عشقمو گرفت رفت وتوبغلش اروم گرفت،دلبرنازم بیاتاجلوهمه بهت بنازم