2777
2789

اصلا درک نمیکنم چرا از بقیه پدر مادر یادهرکی توقع دارین مبالغ بالا عیدی بدن حالا اگه دادن که دستشون درد نکنه اگر ندادن چرا فازغم میگیرین واقعا این چیزا ایتقدر براتون اهمیت داره؟

حالا ۱۰تومن۱۰۰تومن ۱م تومن چه فرقی داره قبلا بزرگترا یه مبلغ کمی رو از لای قران میدادن دست کوجیکترا بخاطر اینکه دستشون برکت داشته

واقعا یکم بزرگترا رو درک کنین

اونا قرار نیست تاآخر عمرشون سرویس بدن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا 

من داداشم صد تومن داده تو یکی از تاپیکا گفتم خیلیا ریپ زدن ناراحت نشدی چرا کم دادن و ابنا

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

پدر و مادرا از بچه ها، بچه ترن، به جا این که بچه هاشون قانع کنن تازه خودشونم ناراحت میشن و کینه میگیرن🤐

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
موضوع اینه که فرق بزارن بین بچه تو با جاریت 

اون یه مسعله ی جداس 

که بازم از نظر من اهمیتی نداره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
پدر و مادرا از بچه ها، بچه ترن، به جا این که بچه هاشون قانع کنن تازه خودشونم ناراحت میشن و کینه میگی ...

همون دیگه اصلا باور نمیکنم یه مادر که حداقل ۲۵سالشه بیاد تامیک بزنه مادر پدرم اینقدر عیدی دادن آبروم رفت ناراحت شدم 

اون یه مسعله ی جداس  که بازم از نظر من اهمیتی نداره

دیشب رفتیم اومده شیرنی تعارف کرده بقیش برده بعد دیدم جاریم عکس گرفته بود همه چیز گزاشته بود جلوشون 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
دیشب رفتیم اومده شیرنی تعارف کرده بقیش برده بعد دیدم جاریم عکس گرفته بود همه چیز گزاشته بود جلوشون&n ...

وای عزیزم بیخیال

مگه شما محتاج شیرینی اونایی.سراین چیزای بیخودی عصاب خودتو خرد نکن