2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من از آشپزی بدش بیاد

271 بازدید | 43 پست

واقعا آشپزی کردن رو دوست ندارم🥹

اینهمههه پای گاز وایستا هی مراقب باش فلان کار بیسار کن آخرش به یه ربع همش تموم میشه باز باید یه غذای جدید برای شام درست کنی

چقدررر آخه بیهوده ست این کار😭

من عاشقشممپ یعنی اشپزی میکنمم حواسمم از بچم پرت میش در این حددد بااااعشق اشپزی میکنممم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی خب از فکر کردن ب اینکه چی بپزممم فراریممم 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
متنفرم هیچوقت انجامش نمیدم

پس چی میخورین 

من عاشقشممپ یعنی اشپزی میکنمم حواسمم از بچم پرت میش در این حددد بااااعشق اشپزی میکنممم

خوشبحالت 

من حاضرم هزارساعت با بچه ها بازی کنم ولی آشپزی نکنم

آشپزیمم خوبه ها خیلی وقت میذارم ولی بیهوده‌ست حس میکنم اینهمه بپز و بشور تا کی اخه🥲

کاش میتونستیم فتوسنتز کنیم

آخ اره واقعا کاش نیازی به غذاخوردن نداشتیم از همین هوا و اکسیژن تغذیه میشدیم

یا مثلا گیاه میخوردیم

غذاهای ایرانیم ماشالله انقدر بزک دوزک داره که خدا میدونه 

پس چی میخورین

اخر هفته ها نیروی کمکی که برای کارای خونه میاد برای چند روز غذا درست میکنه بقیه روزا  یا همسرم درست میکنه یا از بیرون میگیریم فقط من تو خونه زندگی نمیکنم که

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍