2777
2789

دخترم دوسالو سه ماهشه از دیروز صبح پوشکش نکردم دیروز بعد بیدار شدنش تو پوشک پی پی کرده بود وتا شب پی پی نداشت براژ جیشش خیلی همکاری میکرد و خودشم دسشویی رو دوست داشت میومد جیش میکرد 

امروز صبحم که بیدار شد با میل خودش بدون اذیت اومد دسشویی ولی تا فهمید پی پی میخواد کنه سریع بلند شد جیغ و گریه ک بریم بیرون تا الانم اصلا نیومده تو دسشویی حتی جیششم حاضر نیست بیاد دسشویی چیکار کنم😓😓😭

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشویقش کن جایزه بزار تو دسشویی کارشو کرد بهش بدی

میبریمش دسشویی انقد بازی و شعرو مسخره بازی اصن همکاری نمیکنه 😭

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

یادمیگیره عجله نکن

اگه الان آماده نیست بزار چندماه دیگه امتحان کن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
کم کم یا. میگیره فقط فشار بهش نیار 

طبیعیه ینی؟ ناامید شدم میگم نکنه اماده نیست زود شروع کردم؟ دیروز خیلی خوب همکاری میکرد یبارم تو شلوارش جیش نکرد ولی امروز کلا برعکس شد

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
یادمیگیره عجله نکن اگه الان آماده نیست بزار چندماه دیگه امتحان کن

نمیدونم دیروز ک خیلی همکاری میکرد 

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
نمیدونم دیروز ک خیلی همکاری میکرد 

الان ترسیده بزار دوسال و شش ماهگی بگیر

منمثصر دارم اون موقع بگیرم الان دوسالشه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

قصری شو بزار کنار اتاقش هر وقت دستشویی داره بره اونجا کار شو کنه، خوراکی که دوس داره براش، بخر هر وقت کارشو کرد بهش بده، نگران نباش، سنی که داری میگیریش خوبه فقط صبور باش دعواشم نکن

قصری شو بزار کنار اتاقش هر وقت دستشویی داره بره اونجا کار شو کنه، خوراکی که دوس داره براش، بخر هر وق ...

اصلا رو قصری نمیشینه😞

خدایا مرسی🙏❤🙏