2777
2789

ویتامین هاشو میدی 

دختر منم ۱۶ ماهشه بیشتر غذا های انگشتی دوس داره نونی ک کوچولو کوچولو لقمه کنم میخوره تخم مرغ ربی هم خیلی دوس داره ، بیسکوییت کودک هم خوشمزس وسط بازی بدی دستش ، کوبیده آبگوشت هم دوس داره یا ماست من زیرش یچی میندازم خودش میخوره درسته کثیف کاری داره ولی از اول همینجوری میخوره و دوس داره 

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامین هاشو میدی  دختر منم ۱۶ ماهشه بیشتر غذا های انگشتی دوس داره نونی ک کوچولو کوچولو لقمه ک ...

ای بابا هیچ مدله هیچی نمی خوره هیچ غذایی خودمم شیرم کم شده دیگه دخترمم کوچولو مونده

ی مدت ویتامین ها و به دستور دکتر ندادم

ای بابا هیچ مدله هیچی نمی خوره هیچ غذایی خودمم شیرم کم شده دیگه دخترمم کوچولو مونده ی مدت ویتامین ه ...

چرا اگه آد یا مولتی ویتامین ندی اشتها نداره اونا اشتهارو باز میکنن و باعث وزن گیری میشن 

خودتم چیزای مقوی بخور شیر داشته باشی مایعات زیاد بخور 

سیب زمینی هم دختر من دوس داره میخوره ببین شاید خورد 

و اینکه من روزی ۶ ۷ بار براش غذا و چیزای مختلف میارم شاید الان نخورد یکم بعدش میخوره 

سیب و موز بده دستش 

چرا اگه آد یا مولتی ویتامین ندی اشتها نداره اونا اشتهارو باز میکنن و باعث وزن گیری میشن  خودتم ...

اره سیب و موز دوس داره 

ولی خودم فکر میکنم از دندونش هست 

دیگه باید مولوی شروع کنم

مولتی سانستول چطوره

اره سیب و موز دوس داره  ولی خودم فکر میکنم از دندونش هست  دیگه باید مولوی شروع کنم مولت ...

دندون جلو هاشو در اوورده چون دختر من برا دندون جلوش مریض شد دو هفته هم بی اشتها بود 

من پدیابست میدادم پرتقالی بود ک دخترم خارش گرفته فعلا دکتر گف همون آد بدم بخاطر پرتقالش

اگه حساسیت نداره دخترت عالیع