تا حالا شده از شدت بی منطقی طرف مقابلتون هیچ جوابی نداشته باشید حس کنید که هیچ کلمه ای نمیتونه حق مطلبو ادا کنه؟اینکه میگن فلانی از کاه کوه میسازه با چشم خودتون دیدید؟این روزا من با تمام وجودم این چیزا رو حس کردم میبینم هر جوابی بخوام بدم اولا منم مثل اونایی هستم که این کار رو کردن،ثانیا باید تمام وقت در حال جدال و بحث باشم،ثالثا بالاخره عمر هر آدمی روزی به پایان میرسه روزی که به هیچ وجه قابل پیش بینی نیست ممکنه یک روز دیگه باشه ممکنه ۵۰ سال دیگه باشه ولی بالاخره تموم میشه و روز حساب فرا میرسه روزی که هر کس باید جواب کارهایی که انجام داده رو بده،ترجیح میدم بین ظالم و مظلوم،مظلوم باشم ،ظلم نکنم به کسی،من از کاینات برای همه آرزوهای خوب دارم حتما حال خوب به خودم برمیگرده،خودمو به قدرت لایزال و لامتنهایی میسپارم و به آن قدرت بینهایت وصل میشم به امید روزهای خوب ،حال خوب،ارامش ،برای همه مخصوصا زنان سرزمینم که با تمام وجودم آرزو دارم تمام زنان سرزمینم قوی و خوشبخت باشن،برای همه حال خوب آرزو میکنم،حال دل که خوب باشه زندگی شیرین میشه،زندگی بالا و پایین داره،باید قوی باشم،خدایا تو به حال همهی ما به آنچه در دلمون پنهان هست آگاهی از نیات ما آگاهی ،خدایا دوستت دارم