2777
2789
عنوان

دلم گرفته کسی هست باهام صحبت کنه:)؟

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال بابا ب چپتم نگیر چیزیم میخای بگی بگو. بهم ارام بشی

نمیشه حقیقتا میخواستم همینکار کنم ولی نشد خیلی وابسته بودیم هررروز و هرشب پیش هم بودیم ولی وقتی رفتم استوری گذاشتن اونقد مهم نیسی هرلی یعنی کسایی ک مث خواهرام بودن بجای اینکه بگن چرا ناراحتی همچین رفتاری کردن 🥲

کاربریم دست چند نفر بوده از ۱۴۰۲ ببعد خودمم😑اونا من نبودم

عزیزم چرا باید برات مهم باشه اصلا جلوه نده جلوشون اول از همه تو اینستا ان فالو کن ک دیگ نبینیشون ک اعصابت بهم بریزه برات مهم نباشه اولش سخته بعدش دیگ با خودت میگی خداروشکر قهر کردم چند سالته؟

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

رفاقت به تعداد سال هایی که کنار هم بودین نیس 

یکی ۲۰ سال با یکی رفاقت میکنه یه دفعه تموم میشه 

یکی ۱۰ روز رفاقت میکنه یه دفعه تموم میشه 

چنین رفاقت هایی هم  عذاب آوره و همش فکرو درگیر میکنه 

بهترین کار تموم شدن بود 

الهی یک دوست خوب  وارد زندگیت شه که قدرتو بدونه 

درمن‌هست‌هزار‌من،که‌گر‌بشکند‌یک‌من،زاده‌شود‌من‌دیگری'' 💚  سبز ماندر در ویرانه ها،ریشه میخواهد.🌱
سخته ولی کنار میایی و دست اخر بهش میخندی که چرا انقدر واسه دوستی بیش تر از حدش ارزش قائل شدی فقط زما ...

باورت میشه حتی برای نمره اونا ب معلم رو زدم؟ خودم معدلم بیست بود ب معلم رو زدم نمره اونارم زیاد کنه بعد همچین رفتاری باهام کردن و پیچوندنم ؛)

من که وضعم خرابه  دو روزه تموم کرده بودم با نامزدم الان اشتی کردیم اومده میگه من کسر شانم میشه ...

کسر شان کلمه درستی نیست ولی تو گوشی صحبت کردن کلا جالب نیست بجاش پیام بدین🥲

دوبار این بلا سرم اومد دوستیای چن سالم همشون نابود شد درک میکنم حستو💔😔

ولی ب کتفمون ادما همینن میان میرن خیلی بهشون وابسته نشو

دنیا همینه عزیزم

اینکه یکی از علائم کرونا خستگی و بی حالیه نشون میده من از بچگی کرونا داشتم😐
عزیزم چرا باید برات مهم باشه اصلا جلوه نده جلوشون اول از همه تو اینستا ان فالو کن ک دیگ نبینیشون ک ا ...

من ۱۶ سالمه:) 

اره می‌دونم که به نفعمه چون اخیرا توقع داشتن من بخونم ب اونا برسونم یا مشقامو بدم اونا بفرستن ی اکیپ پیدا کرده بودن با هم علایقمو مسخره می‌کردن مثلا من شعرای مولانا و کیپاپ دوست داشتم میگفتن سوسول یا من مامان بابام نمیزارن تا یازده بیرون باشم و... بخاطر همه اینا مسخره میشدم:)

دوبار این بلا سرم اومد دوستیای چن سالم همشون نابود شد درک میکنم حستو💔😔 ولی ب کتفمون ادما همینن می ...

ولی ما فامیلیم و این منو اذیت میکنه چون باید جوری رفتار کنم انگار هیچی نشده🙂

رفاقت به تعداد سال هایی که کنار هم بودین نیس   یکی ۲۰ سال با یکی رفاقت میکنه یه دفعه تموم ...

مرسیی 🥲 

دوستاس خیلی خوبی دارم که پیشرفتمو میخان ولی خب اونا برام یچیز دیگه بودن نمیدونم چیشد یهو

مرسیی 🥲  دوستاس خیلی خوبی دارم که پیشرفتمو میخان ولی خب اونا برام یچیز دیگه بودن نمیدونم چیشد ...

رفاقت ها همینه 

منم اینقد رفیقایی اومدن که رفتن  متوجهه شدم بابت هر کدومشون دلگیر نباشم 

شما نه اما اونا باید ناراحت باشن که از دستت دادن :) 

درمن‌هست‌هزار‌من،که‌گر‌بشکند‌یک‌من،زاده‌شود‌من‌دیگری'' 💚  سبز ماندر در ویرانه ها،ریشه میخواهد.🌱
ولی ما فامیلیم و این منو اذیت میکنه چون باید جوری رفتار کنم انگار هیچی نشده🙂

واقعا هیچی نشده انقد اینو با خودت تکرار کن تا ملکه ی ذهنت بشه ادما میرن سمته لیاقتشون لیاقتتو نداشتن!

گوربابای تین دوستای انقد از این ادما ت زندگی هس انقد هس سعی کن قوی باشی💕

اینکه یکی از علائم کرونا خستگی و بی حالیه نشون میده من از بچگی کرونا داشتم😐