2777
2789

خدایا همه مریضهارو شفا بده هرکی هرگوشه جهان مشکلی داره رفع کن هیچ خونه خونواده ای رو دلخور نزار بمونه به همه ارامش اسایش رزق روزی بده♥🌹♥🌹♥🌹

خدایا خودت کمک کن سال1401رو به خوبی خوشی انرژی مثبت شرپع کنیم تا پایان سال الهــــــــــــی امین♥🌹♥🌹♥🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋
الهی آمین ..چه سایت خلوت شد 

دارن خونه تکونی میکنن😂

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

انشالله بهترررررررین سال باشه توی تاریخ برای هممون ازبش خوشحال و سلامت باشیمم 

من حس خوبی دارم چون کلا قرن جدیدی دراهه پس همه چی قطعاا بهترینه برااامون و سال ظهورباشه پناه برخداا

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
الهی امین برام دعا کنید تو سال جدید بیماریم برطرف بشه

بیماریت چیه؟

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  
یکی دوتا نیست😕

امیدوارم سلامتیتو بدست بیاری💫

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم