2777
2789
عنوان

marzi عیدتون مبارک خانوما🥳

| مشاهده متن کامل بحث + 6650 بازدید | 96 پست
عید شمام مبارک عزیزدلم  ان شالله سال خوبی کنار خانواده و عزیزانت داشته باشی .😘😘❤❤

ممنونم عزیزدلم 

همچنین❤️🌹🤲🏻

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سال نو مبارک انشاالله سال خوبی داشته باشید

شاید اگر سعدی مردم این زمانه را میدید،اینگونه می سرود. بنی آدم ابزار یکدیگرند ،گهی پیچ ومهره،گهی واشرند،   یکی دیگران راکند نردبان،  یکی میکشد بار نامردمان،   یکی اره تا نان مردم برد،   یکی تیغ تاخون مردم خورد،   یکی چون قلم خون دل میخورد،   یکی خنجر است وشکم می درد،   چوعضوی به درد آورد روزگار،   دگر عضوها درپی کسب و کار،  خلاصه پر از نفرت وکین و آز،  یکی همچو کرکس یکی چون گراز،   تو کز محنت دیگران بی غمی،  دراین عصر نامت نهند آدمی

عزیزم دستم خورد لغو دوستی زدم میشه درخواست رو قبول کنی

شاید اگر سعدی مردم این زمانه را میدید،اینگونه می سرود. بنی آدم ابزار یکدیگرند ،گهی پیچ ومهره،گهی واشرند،   یکی دیگران راکند نردبان،  یکی میکشد بار نامردمان،   یکی اره تا نان مردم برد،   یکی تیغ تاخون مردم خورد،   یکی چون قلم خون دل میخورد،   یکی خنجر است وشکم می درد،   چوعضوی به درد آورد روزگار،   دگر عضوها درپی کسب و کار،  خلاصه پر از نفرت وکین و آز،  یکی همچو کرکس یکی چون گراز،   تو کز محنت دیگران بی غمی،  دراین عصر نامت نهند آدمی

سلام عزیزم عیدت مبارک❤❤

یه خواسته داشتم اگه لطف بکنی وسایل کیک پزی و شیرینی پزی قالب هات وسایل خامه کشی رو لیست تاپیشو برا من بفرستی ممنون میشم

میخوام تهیه کنم مثل شما عشق دارم برا این کارا😍😍😍

با خودم قرار داد بستم تو سال جدید کلی تغییر مثبت کنم امروز 1/1/1_اول اینکه تاپیک انرژی منفی نزنم.حالم بد شد حالمو خوب کنم.هرروز درس بخونم.هرروز ورزش کنم.هرروز شکرگزاری کنم.به اشتباهات ۱۴۰۰ و ادمای اشتباهیی اون سال فکر نکنم و سرگرم خودم بشم.تنها باشمو رفیق نشم با کسی.و خدای خوبم از نیت قلب من اگاهی من تلاشمو میکنم تو هم منو به ارزو های قشنگم برسون😍😍😍😍❤❤🤤🤤
سلام عزیزم عیدت مبارک❤❤ یه خواسته داشتم اگه لطف بکنی وسایل کیک پزی و شیرینی پزی قالب هات وسایل خامه ...

سلام عزیزم 

باشه چشم در اولین فرصت همین حا میذارم براتون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان نمونه.کدبانوی باسلیقه.عیدت مبارک الهی سال جدید پراز شادیو اتفاقای خوب باشه برات    

عزیزدلم🌹🌹🌹

ممنونم همچنین گلم🥳😍🤲🏻

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم  باشه چشم در اولین فرصت همین حا میذارم براتون

🤤❤اگه ت این چند روز بفرستی ممنونت میشم

با خودم قرار داد بستم تو سال جدید کلی تغییر مثبت کنم امروز 1/1/1_اول اینکه تاپیک انرژی منفی نزنم.حالم بد شد حالمو خوب کنم.هرروز درس بخونم.هرروز ورزش کنم.هرروز شکرگزاری کنم.به اشتباهات ۱۴۰۰ و ادمای اشتباهیی اون سال فکر نکنم و سرگرم خودم بشم.تنها باشمو رفیق نشم با کسی.و خدای خوبم از نیت قلب من اگاهی من تلاشمو میکنم تو هم منو به ارزو های قشنگم برسون😍😍😍😍❤❤🤤🤤
🤤❤اگه ت این چند روز بفرستی ممنونت میشم

عزیزم من خیلی وسیله دارم 

بهم بگو چی مد نظرته 

برای شروع همه رو لازم نداری خب 

مثلا اول باید چند تا قالب کیک و کاپ کیک فقط بخری 

بعد لوازم خامه کشی و قالب زنی 

برای شروع یه قالب کیک هر مدلی که دوست  داری بخر 

همزن دستی و برقی و الک آرد 

بیکینگ پودر و وانیل هم میخوای 

و آرد شیرینی پزی و پودر کاکائو 

کیک اسفنجی رو چند بار بپز بعد برو سراغ خامه کشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من خیلی وسیله دارم  بهم بگو چی مد نظرته  برای شروع همه رو لازم نداری خب  مثل ...

میخوام با پول عیدی هام تا یک ملیون هزینه کنم وگرنه پول از دستم میره برا همین عجله دارم😅😅اگه بگی ممنونت میشم

میخوام با پول عیدی هام تا یک ملیون هزینه کنم وگرنه پول از دستم میره برا همین عجله دارم😅😅اگه بگی مم ...

البته با یک میلیون همه لوازم رو نمیتونی بخری 

اما خیلی چیزا میتونی بخری 

باشه لیست میکنم واست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

البته با یک میلیون همه لوازم رو نمیتونی بخری  اما خیلی چیزا میتونی بخری  باشه لیست میکنم ...

من همزن دارم اگه منظورتون همزنه

بیشتر رووسایل مثل قالب و...با وسایل خامه کشی

البته با یک میلیون همه لوازم رو نمیتونی بخری  اما خیلی چیزا میتونی بخری  باشه لیست میکنم ...

و اینکه ممنونت میشم همشو بنویسی و لزومات اولیه هم اولش باشه من خودم اگه نشه همشو بخرم خورده خورده میخرم😍❤