2777
2789
عنوان

marzi عیدتون مبارک خانوما🥳

| مشاهده متن کامل بحث + 6650 بازدید | 96 پست
سلام دوست عزیز  بله من از عمل بینیم خیلی راضی ام  دکتر من هم قم مطب داره هم تهران  ...

ممنون عزیزم بله عکستونودیده بودم و خیلی خوشم اومده بود چنتانمونه کارشودیدم شک کردم البته قدیمی بودن .

خداروشکر ک راضین حتما توپیجشون دنبال میکنم مرررسی 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم بله عکستونودیده بودم و خیلی خوشم اومده بود چنتانمونه کارشودیدم شک کردم البته قدیمی بودن ...

خواهش میکنم عزیزم 

سبک کارشون نچرال هست 

بخاطر غضروف گذاری که انجام میدن اوایل نوک دماغ رو کمی بالا میگیرن اما به مرور پایین میاد 

خودشون میگن اگر از اول بالا نگیرن به مرور نوک بینی دچار افتادگی میشه و واقعا همینطور هم هست من توی اطرافیانم زیاد دیدم که نوک بینیشون چند سال بعد از عمل خیلی خیلی اومده پایین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

خواهش میکنم عزیزم  سبک کارشون نچرال هست  بخاطر غضروف گذاری که انجام میدن اوایل نوک دماغ ...

دقیقادرسته

ممنون ک انقدرباحوصله جواب میدی عزیزم 

خیالم خیلی راحت ترشد.

آیه خانوم مهربون ترین مامانه دنیارو داره😍

امیدوارم همیشه سر راهتون انسان هایی مثل خودتون قراربگیره 🌹🌹

دقیقادرسته ممنون ک انقدرباحوصله جواب میدی عزیزم  خیالم خیلی راحت ترشد. آیه خانوم مهربون ت ...

عزیزدلمی 

چیزی ازم کم نمیشه اگر سوالی رو جواب بدم عزیزدلم🤗💋

آره گلم من خودم روزای اول نوک بینیم بالا بود باورت نمیشه هر روز عین اسب آبی با دهن باز جلو آینه بلند بلند گریه میکردم😁😁😁😁 

هر بار میرفتم مطب لباسش رو میگرفتم میگفتم تو رو خدا نوک اینو بیار پایین من بینی سر بالا و فانتزی دوست ندارم😭😭😭

ولی با خیال راحت میگفت میاد پایین 

۲ ماه چسب کامل زدم از ماه دوم مدل چسب زدنم رو عوض کرد و قشنگ نوک بینیم اومد پایین 

تازه گفته هنوزم حدود یک تا دو میلیمتر دیگه میاد پایین 

در کل از انتخاب دکترم خیلی خیلی راضی ام ❤️ 

تنها بدیش اینه که قیمت هاش هر روز در حال افزایشه و یه مقداری هم بالا میگیره اما خب ارزشش رو داره 

عمل من با کارای پاراکلینیکی قبل و بعدش نزدیکای ۲۷ شد 

اما جدیدا شنیدم ۳۱ به بالا میگیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزدلمی  چیزی ازم کم نمیشه اگر سوالی رو جواب بدم عزیزدلم🤗💋 آره گلم من خودم روزای اول نوک ب ...

وااای خدااا چقد خندیدم چرا پای اسب ابی بیچاره رو همیشه وسط میکشی😂😂😂

اره یادمه میگفتی قب عمل هم لبایشو گرفته بودی ک فانتزی نکنه😂😂

منم دوس ندارم خییییللی تغییر کنم ک درحدی ک خودم برای خودم غریبه بشم 😄😄

بینی من گوشتیه اگ رو صفحت بودی لایک کن عکسموبزارم

وااای خدااا چقد خندیدم چرا پای اسب ابی بیچاره رو همیشه وسط میکشی😂😂😂 اره یادمه میگفتی قب عمل هم ل ...

بالاخره موضوع محرم نامحرمی رو مد نظر قرار میدم که پیغمبر های نی نی سایت بهم حمله نکنن🤣🤣🤣🤣🤣

اما راستش رو بخوای قبل عمل مچ دو تا دستش رو گرفته بودم و عررمیزدم که فانتزی نکنه بینیم رو 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خودش و تیم شغش بودن از خنده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 هی میگفت باشه ول کن الان منکرات میادا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

بینی گوشتی هم عملش زیبا در میاد ولی ورمش دیرتر از استخوانی میخوابه 

من مشخص نیست کی هستم گلم 

میتونید یه عکس عین عکسهایی که من میذارم استتار شده بذارید که فقط قسمت بینی باشه😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40