2777
2789
عنوان

از خونشون زدم بیرون

356 بازدید | 19 پست

دوستان من شهر دورم واسه عید برگشتیم شهرمون...کلا سه روزه رسیدیم جایی نداریم واسه موندن یه روزشو خونه مادرپدر من بودیم و امروز روز دوم ک خونه پدر و مادر شوهرم... قبلنم تو تاپیکام هست کلا مادرشوهرم منو میبینه حس میکنه زنگ تفریحش شروع شده...سفره صبحونه میارم و میبرم و میشورم باز ناهار و شام همینطور...انجام ندم انقد خیره بهم وایمیسته ک مجبور میشم پاشم...دیروز رفتیم بیرون خب مثلا ما هم مهمونیم زنگ زد بهم گفت دارم میرم بیرون بیا برنج رو تو دم کن...ینی حتی لحظه ای نمیگه این طفلی تازه رسیده بره بعد از اینهمه مدت شهر رو ببینه لااقل یا شاید خرید داشته باشم😢دیروز ک چیزی نگفتم و انجام دادم باز امروز سر سفره صبحونه شروع کرد گفت من ببرون کار دارم ناهار با تو...تازه رفت زنگ بزنه دخترش ک اونم بیاد اینجا ناهار بخوره ک یوقت وقتش واسه غذا نره...منم از سر سفره پاشدم لباس پوشیدم و اومدم بیرون...واقعا دیگه تحمل و سکوتم تموم شده...واقعا لحظه ای احترام و ارزش قائل نمیشه واسه من😞😞من ک ازش نمیگذرم اینهمه دعوا و اعصاب خوردی واسم درست میکنه...تو رو خدا با عرپساتپن حوری رفتار نکنید ک انگار کلفت شمان اونام مهمونن و به امیدی میان...بخدا دل شکستن ک هنر نیست...شصت سال سن داره به احترامش هیچی نگفتم فقط پاشدم و اومدم بیرون...واقعا دلمو شکسته😭

🌸تلاش کن،طلاش کن.🌸

شوهرت چی میگه 

خب بمون چند روز خونه مادرت 

شوهرت نیومد نیومد 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مادر پدر خودمو همسرم تو یه شهرن ما تو شهر دیگه

اصلااا برای شب خوابیدن نمیرم خونشون فقط دعوت کنن ناهار وشام میرم 

بمون خونه مادر پدر خودت

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

ما که عروسمون میاد می خوره می ره 

تا حالا یه دونه برنج خونه ما درست نکرده😊🙂

به نظر من بمون خونه مادرت و فقط برای یک وعده اون جا برو 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

خونه پدرمادرت بمون بعدم همون دیروز میگفتی من نمیرسم امروزم شوهرتو میفرستادی غذا بخره دوبار اینکارو کنی ببینه پول پسرش میره خودش میپزه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

اسی کجا رفتی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب