2777
2789
عنوان

دلم گرفته

68 بازدید | 13 پست

مامانم مریضه بیمارستانه شب عیدی این چ بلایی بود سرمون اومد من ب کی پناه ببرم به کی ؟خدا چرا حرفامو نمیشنوه ؟

راسته ک مرده ها صدای ادمو میشنون من ب بابام التماس کنم مامانمو ازم نگیره گوش میکنه ؟

ب کدوم امام دیگه توسل کنم 

خسته ام خسته خدا چرا نیست 😔😔😔

ان شاءالله زودتر سلامتی شو بدست میاره برمیگرده خونه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
ان شاءالله زودتر سلامتی شو بدست میاره برمیگرده خونه

انشالله خدا از دهنت بشنوه حالی ک الان دارم قابل توصیف نیست نه خواب دارم ن خوراک مامان من خیلی مظلومه 😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله زود خوب میشه 

الهی و ربی من لی. غیرک... دلم میخواد بشینم یه گوشه بگم خدااااا من دیگه توان ادامه دادن ندارم جونم را بگیر ولی به خاطر بچه هام حتی نمیتونم آرزوی مرگ کنم ...به امید اینکه به زودی زود همه ی امضاها تبدیل بشه به این نوشته که خدایا شکرت که روزهای سختم تموم شد و منم روی خوشبختی و آرامش را دیدم ...التماس دعا...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...این صلوات به نیت حاجت روایی شما و من 

نگو من تنها امیدم خداست دیگه چاره ای ندارم جز اون اونم گوشنده حرفمو دیگه چیکا. کنم‌😭

خو وقتی گوش نمیده چکار کنیم..مادره متم دوسال پیش تو عید با سرطان زجر کش شد..۸سال گفت خدایا منو بکش..دارم درد میکشم..چرا زودتر خلاصش نکرد..چرا گذاشت سرطان کل بدنشو تیکه تیکه کنه..😔😭😭😭دلم پره خونه..این چ خدای ظالمیه ک صدای مادزمو و منو نمیشنوه..خودمم مریضم..بعد فامیلامون الان خارجن..من همچین خدایی رو نمیخوام..

خو وقتی گوش نمیده چکار کنیم..مادره متم دوسال پیش تو عید با سرطان زجر کش شد..۸سال گفت خدایا منو بکش.. ...

نگو مامان منم چند ساله باسرطان داره میکشه کل شکمش گرفته نگوووو نمیخوام این چیزا رو بشنوم من تنها امیدم تنها امیدم‌معجزه است

خو وقتی گوش نمیده چکار کنیم..مادره متم دوسال پیش تو عید با سرطان زجر کش شد..۸سال گفت خدایا منو بکش.. ...

من نمیخوام کافر بشم مامانم بره منم خودمو میکشم تنها کسمه پناه تنهاییامه مادرم عمرمه

من نمیخوام کافر بشم مامانم بره منم خودمو میکشم تنها کسمه پناه تنهاییامه مادرم عمرمه

امیدوارم مامانت خوب بشه..

ولی همه ی روز از دنیا میرن چ کافر چ مسلمون..

منم کافر نیستم..چون تنهام و هیچکسو ندارم دیگ امیدی ب خدا ندارم..

انگارفقط مادره تو مادره تو ..مادره من دلش نمیخواسته سالم باشه..واقعا ک