2777
2789

وقتی تلویزیون یایخچال میخواین بخرین خودتون وسیله بگیرین و بیارین خونه یا حداقل همونجا وایستین تا وسیله رو کاملا اکبند تحویل بگیرین و با چشم خودتون ببینین که از انباری میارن.

اونا هنه شون اینکارو میکنن که مثلا میرین تلویریون بخرین مبگن برین خونه ما تا دو ساعت دیگه میفرستیم.شما میرین خونه و اونا اون تلویزیونی که چند ماهه کلا روشنه پشت ویترین و کلی کارکرده رو داخل جعبه میکنن و میفرستن خونتون.

من سرم اومده که میگم.

کاملا دقت کنبن.یعنی همه شون اینکارو انجام میدن.

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

خیلی بی شرفن .برای ما هم پیش اومده یخچالی که در پایینشون تعویض کرده بودن ، قشنگ توی کارتون تحویلمون دادن .ماشین لباسشویی هم مارک جعلی بهمون داد .تازه از بازار سه راه امین حضور از مغازه خریدیم 🤦🏻‍♀️

خیلی بی شرفن .برای ما هم پیش اومده یخچالی که در پایینشون تعویض کرده بودن ، قشنگ توی کارتون تحویلمون ...

دقیقا همینه.یعنی ۹۰ درصدشون همین کارو میکنن.

منم وقتی تلویزیون خریدیم سرم کلاه رفت .ولی فهمیدم و رفتم حقشو گذاشتم کف دستش.

وبعدش یه اکبندشو اورد تحویلم داد واقعا خدا لعنتشون کنه حروم خورن بعصیا.و خیلیا هم نمیفهمن و قشنگ سرشون کلاه میره

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.