2777
2789

ما یه مدته تو خونه راه میریم خونه پر شده از خورده شیشه درحالی که هیچی تو خونمون نشکسته امروز یه بنده خدایی گفت شیشه خورده چیز خوبی نیست دعا و این بساطا توشه دقیق نمیدونم والا تاحالا نشنیده بودم گفتم از شما بپرسم چجوریاس توروخدا هرکی میدونه بگه بهم

خدا هست...

شاید جن های خونتون دارن آزار تون میدن   

شوخی کردم

من اصلا به چنین چیزایی اعتقاد ندارم

شاید یکی چیزی شکونده صداشون در نیاورده

اخطار🚫درخواست دوستی کابر آقا ◀️گزارش و تعلیق کاربری!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید یه نفر ظرفی چیزی شکسته نمی‌خواد بگه کار خودش بوده🤦🏻‍♀️ من تا حالا چیزی در مورد جادو با شیشه نشنیدم 

یاد بگیر به آدم ها از رو به رو نگاه کنی. نه از بالا و نه از پایین.
خب چطوریه مثلا با شیشه خورده چیکار میکنن

بزلر برات توضیح ندم که ذهنت درگیر شه اما از فردا سوره بقره رو بزار ۴۰ ردز تو خونه پخش شه انققققد خوبه و اینکه تو خونه قران بزار مثلا یه جایی که تو دید باشه 

شاید یه نفر ظرفی چیزی شکسته نمی‌خواد بگه کار خودش بوده🤦🏻‍♀️ من تا حالا چیزی در مورد جادو با شیشه ن ...

آخه یه هفتس چن بار خونه رو جارو کشیدم بازم هست هم پذیرایی هم اتاق آشپزخونه چیزی نبوده بعد چیزی بکشنه میفهمم خب منم همچین فکری نمیکردم امروز از یکی شنیدم ک میگف جادوی شیشه خورده هست و اینا منم دیگه نگفتم یه هفتس خونم بی دلیل پر شیشه شده گفتم الان بپرسم

خدا هست...
بزلر برات توضیح ندم که ذهنت درگیر شه اما از فردا سوره بقره رو بزار ۴۰ ردز تو خونه پخش شه انققققد خوب ...

ذهنم الان بیشتر درگیره چون دوس دارم بدونم ولی اینم بگم دقیقا یه هفتس مایی ک شکرخدا دستمون امسال خالی نبوده آخرسالی ب بن بست خوردیم کلی چک برگشتی و شب عیدی دست خالی واقعا فکرم خیلی درگیر شده لطفا بهم بگو دقیق چیه و چیکار میکنه شیشه

خدا هست...