2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 995031 بازدید | 15044 پست
نه عزیزم قبلش که معمولی بود.. اما از ماه سوم پریودیش تا ده ماه بعدش جهش خوبی داشت.. تقریبا ۱۳ سانت . ...

پس جهشش بعد پریود بوده

دختر من قبل پریود جهش داشت واس این نگرانم🥺

زندگی زیباست...
نه عزیزم قبلش که معمولی بود.. اما از ماه سوم پریودیش تا ده ماه بعدش جهش خوبی داشت.. تقریبا ۱۳ سانت . ...

الان اومدم دکتر دوباره ببینم میشه بلوغش رو متوقف کنم

زندگی زیباست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما موردی دیدین بعد پریود توقف زده باشن و نتیجه گرفته باشن؟نکنه نتیجه عکس بده

اگ هورمون رشدش بالا ک دیگه نیازی نداره. تازه عوارض هم براش داره

اینکه توقف بلوغ بزنی باید حتما از دکترش بپرسی  اگ تونستی نظر چند تا دکتر و بپرس ک خیالت راحت باشه

ولی به نطرم منطقی ترین راهش همینه

دختر من با سن استخوانی ۱۲ پریود شد فعلا ۵ سانت قد کشیده توو۹ ماه 

رشد زیاد بچها برا سن استخوانی زیر ۱۱ سال. حداقل سن استخواتی ش ثابت بمونه تا یکم بلندتر بشه

اگ خانواده پدری قدشون بلند نیست احتمالا قد دخترت هم به اونا کشیده .

کاش زودتر دنبال درمانش میرفتی. با سن استخوانی ۱۰ ۱۱ براش تاخیر بلوع میزدی قدش بلند تر بشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اگ هورمون رشدش بالا ک دیگه نیازی نداره. تازه عوارض هم براش دارهاینکه توقف بلوغ بزنی باید حتما از دکت ...

بخدا تحت نظر بود

پرونده ش هست خداروشکر که بزرک شد نشونش بدم. همه ش دکتر میگفت خوبه 

دکتر روحانی الان رفتم . اولش گفت تاخیر بلوغ نمیخواد چون تاثیری نداره. بعد خودم گفتم نگران سرعت بلوغم.  گفت اگر نگرانی مینویسم برات چند ماه بزنیم ببینیم چی میشه

حالا موندم چکار کنم

تاخیر بلوغ باعث میشه سن استخوانی بالا نره؟ این که پروفسور بود گفت سن استخوانی یازدهه بنظر من. ربانی گفت ۱۲

نظر شما چیه چکار کنم الان؟

زندگی زیباست...
اگ هورمون رشدش بالا ک دیگه نیازی نداره. تازه عوارض هم براش دارهاینکه توقف بلوغ بزنی باید حتما از دکت ...

بخدا تحت نظر بود

پرونده ش هست خداروشکر که بزرک شد نشونش بدم. همه ش دکتر میگفت خوبه 

دکتر روحانی الان رفتم . اولش گفت تاخیر بلوغ نمیخواد چون تاثیری نداره. بعد خودم گفتم نگران سرعت بلوغم.  گفت اگر نگرانی مینویسم برات چند ماه بزنیم ببینیم چی میشه

حالا موندم چکار کنم

تاخیر بلوغ باعث میشه سن استخوانی بالا نره؟ این که پروفسور بود گفت سن استخوانی یازدهه بنظر من. ربانی گفت ۱۲

نظر شما چیه چکار کنم الان؟

زندگی زیباست...

دکتر ربانی همه ش میگفت ژنتیکشه هیچ کاری نمیتونی بکنی.من احمقم چون استاد بود بهش اعتماد کردم

زندگی زیباست...

دکتر ربانی همه ش میگفت ژنتیکشه هیچ کاری نمیتونی بکنی.من احمقم چون استاد بود بهش اعتماد کردم

زندگی زیباست...
سلام مادرا منم تجربه ی خودمو میگم.دخترمن خیلی ظریف و لاغر بود حدود 26کیلو بود تو 8سالگی سینه هاش جو ...

سلام 

دختر من دقیقا مثل شماست

شما چکار کردین و نتیجه چی شد؟

زندگی زیباست...
بخدا تحت نظر بودپرونده ش هست خداروشکر که بزرک شد نشونش بدم. همه ش دکتر میگفت خوبه دکتر روحانی الان ر ...

خوب پس تلاشت کردی دیگه چیزی که شده

انشالله که سن استخوانی همون ۱۱ باشه که رشدش بیشتر باشه

اگ دکتر تایید کنه  تاخیر بلوغ بعد پریود عوارض براش نداره  براش بزن

اره تاخیر بلوع رشد صفحات استخوانی و کم میکنه برا همین بچها وقت میده ک رشد کنن و به ق ژنتیک خودشون برسن

منم شک داشتم ولی هم دختر خودم هم ۳ ۴ تا بچه های اینجا دیدم ک واقعا اثر داشته  یا سن استخواتی ثابت نگه داشته یا خیلی کم جلو برده

خوب پس تلاشت کردی دیگه چیزی که شدهانشالله که سن استخوانی همون ۱۱ باشه که رشدش بیشتر باشهاگ دکتر تایی ...

پس فک کنم منم بزنم.حالا با همسرم صحبت کنم.راستی ممنون از تاپیک. من الان دو روزه نخوابیدم دارم همه صفحه هاشو میخونم 

زندگی زیباست...
پس فک کنم منم بزنم.حالا با همسرم صحبت کنم.راستی ممنون از تاپیک. من الان دو روزه نخوابیدم دارم همه صف ...

خواهش میکنم عزیزم.

باز با دکتر خوب مشورت کن که خیالت راحت بشه

امپول بزن تا به قد ۱۴۸ حداقل برسه بعد قطع ش کن 

بعد پریود رشد قد خیلی کم میشه تک و توک آدم هست بالا ۱۰ سانت قد میکشن

اینایی که میگن ما ۲۰ ۳۰ سانت قد کشیدبم باور نکن

چون هیچ کدوم ما از بچگی و بلوغ و علامت یادمون نمیاد حدودی فقط ی چیز میگن

انشالله که دخترت به قد ۱۶۰ برسه این همه براش حرص و جوش میخوری  بعدا قدر تو بدونه

خواهش میکنم عزیزم.باز با دکتر خوب مشورت کن که خیالت راحت بشهامپول بزن تا به قد ۱۴۸ حداقل برسه بعد قط ...

مممنونم عزیزم.

راستش حالم از عذاب وجدان خیلی بده که چرا کوچیکی براش هورمون رشد نزدم یا وقتی علائم رو دیدم بیشتر تحقیق نکردم و به دکتر اعتماد کردم

دعا کن کارم نتیجه بده 

ممنون میشم اگر کسی با این استخوانی و بعد پریود اگر اینکارو کرده و میشناسی بهم معرفی کنی 

زندگی زیباست...