2777
2789
عنوان

خانوما سریع بیاین کار مهم دارم لطفا لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اصلا ذهنت رو درگیر نکن

بعضی وقتا شیشه که میشکنه تکه هاش خیلی پرش داره و همه طرف پخش میشه خصوصا این ظرف فرانسوی ها خیلی خرد می شن

باورت میشه من هنوز هم از زیر کابینت خرده شیشه از شکسته 5سال پیش پیدا می کنم

واسه اطمینان قلبی و آروم شدن دلت قرآن بخون 

دیگه به جن و جادو و اینها فکر نکن

اخطار🚫درخواست دوستی کابر آقا ◀️گزارش و تعلیق کاربری!
سحر و با سحر باطل نمیکنن که خواهر  باید جادو و پیدا کنه ببره پیش یکی با رقیه شرعی براش باطل ...

خوده من زندگیم پر از دعاست ولی چال کردن می‌دونم کاره کیه باید بره آدم پیش یک سید که مطمئن باشد اونا خودشون بلدن چه کنن

دقیقا همینطوره برکت از زندگی میره اگه پا ب اونجاها باز شه

ببین منم دو ماه و نیم پیش به شدت ترسو شده بودم طوری که شبا خواب نداشتم اگرم چشام رو هم میرفتن کابوس میدیدم حتی از پسرم میترسیدم دلم میخواست یه گوشه دراز بکشم و همه جا رو ببینم بعد نصف شب عرق سرد و سرگیجه و تپش قلب داشتم دستام شل میشدن احساس میکردم میمیرم همش اب قند میخوردم دقیقا سه شب اینجوری شدم روزا خیلی خوب بودم همینکه هوا تاریک‌میشد دلتنگ میشدم‌ و گریه میکردم از شب میترسیدم رفتم دکتر کلی ازمایش دادم به جز تیروئیدم که چند ساله دارم مشکلی نداشتم‌

بعد خواهر شوهرم‌گفت شاید یکی دعا و جادو برات نوشته همینجا یه تاپیک‌ دیدم از بقره گفته بود دانلود کردم روزانه گوش میکردم چند روز اول بدنم یخ میشد به جز کف پاها بقیه بدنم انگار تو یخ بود بعد یکی برام رقیه شرعی فرستاد گوش کردم الانم گوش میدم شکر خدا الان از قبلم خیلی بهترم یعنی این دوماه من مرگ و با چشام دیدم