2777
2789

۷۰۰

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

معلومه ۱۲۰۰ 

خوشگلیش میارزه به ۷۰۰

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشیمون نمیشی ، همینطوریه دیگه ، هرچی شانه ی فرش بالاتر میره نازک تر میشه 

برای منم ۱۲۰۰ شونه س ، برای خواهرم ۱۵۰۰ انگار موکته

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

۷۰۰ ک دیگه خیلی بده .. من پازسال قبد عید فرشامو عوض کردم ۱۰۰۰شانه گرفتم .. هزار بهتره تا ۱۲۰۰ .. ولی خب مطمعن باش پشیمون نمیشی چون الان دیگه خمه جا ۱۲۰۰ و ۱۵۰۰ هست .. ۷۰۰ دیگه خیلی قدیمیه جالب نیست اصلا

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
پشیمون نمیشی ، همینطوریه دیگه ، هرچی شانه ی فرش بالاتر میره نازک تر میشه  برای منم ۱۲۰۰ شونه س ...

به خدا نگاه می کردم به 1200 شونه ها دیگه از 700 شونه ها خوشم نمیومد 

ما ۷۰۰برمیداریم گفته قسطی میدم اما پول پیش میخواد جور میشه تا دو۳روز دیگه میریم برمیداریم خود فروشنده میگفت ۷۰۰دوامش بیشتره اگر میخوای زود به زود عوض کنی ۱۲۰۰اگر میخوای برات کارکنه۷۰۰

کیانا.کیان.کارِن
آره اصلا 1200 میبنه آدم دیگه 700 شانه ها بچشم نمیاد

دقیقا

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

ما ۷۰۰برمیداریم گفته قسطی میدم اما پول پیش میخواد جور میشه تا دو۳روز دیگه میریم برمیداریم خود فروشند ...

حالا به ما برعکس اینو گفت، می گفت 1200 خیلی دوامش از 700 شونه ها بیشتره

حالا به ما برعکس اینو گفت، می گفت 1200 خیلی دوامش از 700 شونه ها بیشتره

والا نمیدونم الان۷۰۰داریم ۱۰سال کار کرده برامون اما رنگش خیلی روشن هست بچه کوچک داریم زود کثیف میشه برای همین شوهرم میگه عوض کنیم حالا بیشتر پرس و جو میکنم .انشاالله که هر چی خریدی به دلخوشی استفاده کنی

کیانا.کیان.کارِن
والا نمیدونم الان۷۰۰داریم ۱۰سال کار کرده برامون اما رنگش خیلی روشن هست بچه کوچک داریم زود کثیف میشه ...

ممنون شما هم همینطور 

من فرشای قبلیم تیره بودن الان رنگ روشن گرفتم خونه روشنتر و دلباز تر شده ولی خوب نگه داریش سخته