2777
2789
عنوان

خانوما کمک وزن جنینم خیلی کمه

271 بازدید | 28 پست

سلام من الان ۲۶هفته و ۴روزمه ولی وزن و رشد بچه تو ۳۴هفته و ۱روز هس وزنش فقط ۲۳۶۰گرم هس دکتر گف برو تا یه هفته به تغذیت برس و بیا سونو کنم اگه بازم وزنش کم بود ختم بارداری میکنم الان چی بخورم که سریع و زیاد وزن بگیره؟کسی بوده شرایطش مثل من باشه خیلی نگرانم

یه وقتایی که تو دستت نمیرسه تو اوج نا امیدی...خدا خودش شاخه رو میاره پایین

متن دوباره بخون و دقیق تر توضیح بده

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

ان شاءالله که به سلامتی بغلش بگیری🌸

من شنیدم بستنی برای وزن گیری خوبه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا میتونی چنجه و توت فرنگی و مغزیجات بخور عزیزم رشد بچه بالا میره 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

کله پاچه بخور خیلی خوبه وزن میده   من با اینکه ۳۱هفته زایمان کرده بچم سه کیلو بود   بعد بستنی خیلی خیلی خوبه بادوم زمینی اینا هم بخور 

عنصر اصلی احترام دو طرفه بودنشه وگرنه سن ملاک نیست 
هوف اشتباه نوشتم ۳۶هفته😆😆

جدی نگیر حرف دکتر تا 38 هفته کلی وقت هست تا وزنش بالا 2500 بره

من بچه هام یکیشون2420 و یکیشون 2700 بود و هیچ مشکلی هم نداشتن

استرس بدترین سمه

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
هفتتو اشتباه نوشتی؟ اخه ۲۶ هفته ۲ خیلی چاقه ک

بله از بس که استرس دارم و نگرانم منطورم ۳۶هفته و ۲روزبود

یه وقتایی که تو دستت نمیرسه تو اوج نا امیدی...خدا خودش شاخه رو میاره پایین