سلام من الان ۲۶هفته و ۴روزمه ولی وزن و رشد بچه تو ۳۴هفته و ۱روز هس وزنش فقط ۲۳۶۰گرم هس دکتر گف برو تا یه هفته به تغذیت برس و بیا سونو کنم اگه بازم وزنش کم بود ختم بارداری میکنم الان چی بخورم که سریع و زیاد وزن بگیره؟کسی بوده شرایطش مثل من باشه خیلی نگرانم
یه وقتایی که تو دستت نمیرسه تو اوج نا امیدی...خدا خودش شاخه رو میاره پایین
من لیدی میل هم میخورم از ۳۰ هفته باید بخوری خیلی و زن میده به جنین 😍😍😍 طعم مختلفشم هست یک قوطی بخوری قشنگ ۹۰۰گرم ۱ کیلو وزن میده من طعم کاکائوش خوردن البته همون یک قوطی هم کافیه بیشترم میشه بخوری ولی نینیت زیاد تپل میشه
عنصر اصلی احترام دو طرفه بودنشه وگرنه سن ملاک نیست
بچه ها من یه درد بدی گرفتم تو این بارداری .گلاب به روتون همش آب دهنم زیاده و تف میکنم . کسی اینطوری ...
😬😬😬😬😬من اینطور بودم
معذرت میخا همش یه بار مصرفی بغل دستم بود
عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
اره وزن بچت هم خوبه شکرخدا تا موقع زایمان توپولی میشه
عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
۶ ماهه کارم همینه دیگه دیوانه شدم بخدا .😪 میترسم بعد زایمان ولم نکنه
ای داد 6 ماهههه
من سه ماه بود بخدا مرگ میخاستم
سقط شد بچم خوب شدم
الان دوباره باردارم ولی خوبم این بار