2777
2789

من ماه پیش ۷ ام پری شدم دقیقا فردای پاک شدن پری کیت گذاشتم و مثبت شد و اقدام کردم 

چند روزه حالت پریود دارم تست گذاشتم دوتا هردو هاله انداخت 

بنظرتون اگه باردار باشم ممکنه خارج رحمی باشه؟؟؟

اخه به این سرعت تستم هاله انداخت

خیلی نگرانم

داروی خاصی مصرف نمیکردی

تنها آرزوم عمر طولانی و با عزت پدر و مادرمه  میشه واسه این آرزوم ی صلوات بفرستین...منو عشق جان بالاخره سال ۹۳ بعد ۴ سال سختی ب هم رسیدیم و حاصلش شد ی دختر ناز نازی ک ۹۹ زمینی شد و ی نی نی تو راهی ک با دعای خیر شما مرداد ۱۴۰۱ انشاالله سالم میاد بغلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم هیچی

خب برو تست بتا بده اول ببین مثبت کاذب نباشه

بعدم ربطی نداره گلم 

اگر باردار باشی چون زود لقاح انجام شده زودم مثبت شده دقت کنی همه وسطای سیکل باردار میشن ولی شما همون اولش احتمالا باردار شدی واسه همون زود مثبت شده

تنها آرزوم عمر طولانی و با عزت پدر و مادرمه  میشه واسه این آرزوم ی صلوات بفرستین...منو عشق جان بالاخره سال ۹۳ بعد ۴ سال سختی ب هم رسیدیم و حاصلش شد ی دختر ناز نازی ک ۹۹ زمینی شد و ی نی نی تو راهی ک با دعای خیر شما مرداد ۱۴۰۱ انشاالله سالم میاد بغلم
خب برو تست بتا بده اول ببین مثبت کاذب نباشه بعدم ربطی نداره گلم  اگر باردار باشی چون زود لقاح ...

ممنون عزیزم 

الان که ۹ روز به موعودم مونده ممکنه بتا معلوم بشه؟

و اینکه فردا ازمایشگاه ها بازن؟

ممنون عزیزم  الان که ۹ روز به موعودم مونده ممکنه بتا معلوم بشه؟ و اینکه فردا ازمایشگاه ها باز ...

آره فکر کنم صبح باز باشه

اگه بی بی چک معلوم شده 

صد درصد بتا هم معلوم میشع

چون میگی اوایل دوره اقدام کردی پس لقاح زود انجام شده پس مشکل نداره اون هاله ای که افتاده 

اونایی که روز موعودشون یا بعد موعود مثبت میشه اواسط دوره اقدام کردن 

یه ازمایش خون بده گلم 

انشااالله سالم بیاد تو بغلت

ممنون عزیزم لطف کردین از ته دل دعا کردم زندگیتون رو به شادی و محبت همسرتون بره 😘😘

فداتشم گلم ممنون❤❤❤