نمیدونم اسمش افسردگیه یا چی ولی هیچ دلخوشی ب دنیا ندارم و اصلا ب خودم نمیرسم و ماه ب ماه حموم نمیرم..دست خودم نیس هر لحظهدر آرزوی مرگ ام..نای نفس کشیدن ندارم..کتابی مطلبی چیزی بلدین بتونه یه ذره دلمو خوش کنه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم همین چن روز پیش خودکشی کردم افسردگی دارم قراره بعد تعطیلات برم چن جلسه روانپزشک تا حالم خوب بشه و درس بخونم واس کنکورم سال دیگ توعم برو اینطوری خیلی بده
گیر کردیم بین «ساعتی» که نمیگذره و «عمری» که زود میگذره....:))
فقط مشاوره با این چیزا اروم نمیشی دندون لق باید کنده بشه نه اینکه مسکن بخوری
If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
عزیزم هرطور شده چن جلسه برو روانپزشک خوب میشی من خودم همین چن روز پیش خودکشی کردم افسردگی ...
چجوری زنده ای
If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.