2777
2789
عنوان

افسردگی شدید گرفتم

480 بازدید | 57 پست

نمیدونم اسمش افسردگیه یا چی ولی هیچ دلخوشی ب دنیا ندارم و اصلا ب خودم نمیرسم و ماه ب ماه حموم نمیرم..دست خودم نیس هر لحظهدر آرزوی مرگ ام..نای نفس کشیدن ندارم..کتابی مطلبی چیزی بلدین بتونه یه ذره دلمو خوش کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا عین توام 

دقیقااااا حتی فاز اینایی ک ب خودشونم میزسن درک نمیکنم اینایی ک عمر طولانی میخوان یا ب پوستشون میرسن یا میگن مریض نشیم و فلان و فلان

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

عزیزم هرطور شده چن جلسه برو روانپزشک خوب میشی 

من خودم همین چن روز پیش خودکشی کردم افسردگی دارم قراره بعد تعطیلات برم چن جلسه روانپزشک تا حالم خوب بشه و درس بخونم واس کنکورم سال دیگ توعم برو اینطوری خیلی بده

گیر کردیم بین «ساعتی» که نمیگذره و «عمری» که زود میگذره....:))
عزیزم هرطور شده چن جلسه برو روانپزشک خوب میشی  من خودم همین چن روز پیش خودکشی کردم افسردگی ...

بیمارستانم رفتی؟ ینی واسه خودکشیت؟

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

عزیزم هرطور شده چن جلسه برو روانپزشک خوب میشی  من خودم همین چن روز پیش خودکشی کردم افسردگی ...

چجوری زنده ای

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
بیمارستانم رفتی؟ ینی واسه خودکشیت؟

آره عزیزم حالم خیلی بد بود توعم تا کارت مث من نشده برو روانپزشک بخدا خیلی خوبه مطمعن باش خوب میشی 

گیر کردیم بین «ساعتی» که نمیگذره و «عمری» که زود میگذره....:))