2777
2789
عنوان

افسردگی شدید گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 57 پست
عزیزم هرطور شده چن جلسه برو روانپزشک خوب میشی  من خودم همین چن روز پیش خودکشی کردم افسردگی ...

منم سه چهار شب پیش قرص برداشتم ..انقدر زجه زدم گریه کردم التماس خدا کردم ک نگو..کلا ناخوشم خیلی ناخوش 

منم در حسرت درسم..تو کنکور چی میخوای بدی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روستام و روز تا شب توی کار مرغ و گوسفند..پوستم داغون سوخته حالم بده از همه چی سیرم 

یوگا رو که با کلاس آنلاین هم می تونی دنبال کنی.پس از پوستت شروع کن .شروعش سخته کم کم حالت بهتر میشه.

آره عزیزم حالم خیلی بد بود توعم تا کارت مث من نشده برو روانپزشک بخدا خیلی خوبه مطمعن باش خوب میشی&nb ...

من خودکشی ک کرده بودم دو هقتخ بخش روان بزور منو بستری کردن

ب تو هیجی نگفتن؟ پرونده ددست نکردن برات؟

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

منم سه چهار شب پیش قرص برداشتم ..انقدر زجه زدم گریه کردم التماس خدا کردم ک نگو..کلا ناخوشم خیلی ناخو ...

اول خودت درمان کن عشقم بعد درس تا حالت خوب نباشه نمیتونی مث من برو دکتر حالت خوب ک شد بشین درس بخون 

من تجربی بودم ولی میخام بعد تعطیلات برم حالم ک خوب شد واس سال دیگ بخونم رشتم تجربی بود ولی انسانی میدم واس تربیت معلم

گیر کردیم بین «ساعتی» که نمیگذره و «عمری» که زود میگذره....:))
روانشناس یا روانپزشک؟

اول روانشناس بعد اگه لازم دید میگه برو روانپزشک فقط اگه از واکنش مردم میترسی به کسی نگو مخفیانه برو

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
آره عزیزم حالم خیلی بد بود توعم تا کارت مث من نشده برو روانپزشک بخدا خیلی خوبه مطمعن باش خوب میشی&nb ...

رفتم گفتن باید بستری بشی..چون خیلی گریه میکنم..ترسیدم شوک بهم بدن یا این شرایط کرونایی خلاصم کنن

من خودکشی ک کرده بودم دو هقتخ بخش روان بزور منو بستری کردن ب تو هیجی نگفتن؟ پرونده ددست نکردن برات؟

آها ن واس من پلیس اومد پرونده درس کردن فقد از بابام امضا گرفتن ک ببرن دکتر منو

اها با چه روشی؟کی پیدات کرد

25 تا قرص نمیدونم خابیدم تو اتاقم یهو خودم از خاب بیدار شدم رفتم تشنم شده بود آب بخورم ک جلوشون چشام سیاه شد افتادم بعدش فهمیدن بردن بیمارستان

رفتم گفتن باید بستری بشی..چون خیلی گریه میکنم..ترسیدم شوک بهم بدن یا این شرایط کرونایی خلاصم کنن

ن خودت بستری نکن برو مشاور هر هفته یکی دو جلسه برو مشاور