2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

57 بازدید | 9 پست

سلام خواهر کوچیک ترم کلاس هشتمه برای انتخاب رشته هم گیج شده نمیدونه چه رشتع ای انتخاب کنه

حالا ممنون میشم شما نظراتتون رو بگین منم بش بگم روشون  فک کنه

...Turn off your emotions

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر پولدارین و پدر مادرتون واسش کلی کتاب می‌خره کلی آزمون شرکت میکنه کلی کلاس و مشاوره هزینه هاشو میده و همچنین ریاضیاتش خوبه بره تجربی در غیر این صورت نره ک بدبخت میشه انسانی بره

گیر کردیم بین «ساعتی» که نمیگذره و «عمری» که زود میگذره....:))
اگر پولدارین و پدر مادرتون واسش کلی کتاب می‌خره کلی آزمون شرکت میکنه کلی کلاس و مشاوره هزینه هاشو می ...

دقیقا واسه رشته تجربی پول نداشته باشی خرج کنی هیچ نتیجه ای نداره فقط وفقط وقت تلف کردنه

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
دقیقا واسه رشته تجربی پول نداشته باشی خرج کنی هیچ نتیجه ای نداره فقط وفقط وقت تلف کردنه

دیقن من خودم تجربی میدونم دیگ واقن پدر مادرم خرج نکردن هیچ ب هیچ باز باید انسانی بخونم 

گیر کردیم بین «ساعتی» که نمیگذره و «عمری» که زود میگذره....:))