2777
2789

چطور میتونه بگه چندروز نه پیام نه زنگ میخوام فکرامو کنم ببینم بدرد هم میخوریم یا نه من چکارکنم من سکوت کردم مثل خودش دوست داشتم پیام بدم نمیخوام آویزون باشم ولی از درون دارم میمیرم

این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دورانتو گذروندم دوماه بدون خبر بهم گفت بهم زنگ نزن ذره ذره اب شدم لحظه لحظه گریه کردم بعد بهم رسیدیم الان هر روز خودمو لعنت میکنم چوون واقعا عشق وجود نداره هیجان بود کاذب بود کاش تو اون دوماه فکرمو درگیر چیز دیگه میکردم

وقتی اینجور گفته قصد جواب و جدایی داره، پس کم‌کم سعی در فراموشی کن

گفت اگه فکرکنم به نتیجه نرسم خیلی لجبازه یه دندس

من دورانتو گذروندم دوماه بدون خبر بهم گفت بهم زنگ نزن ذره ذره اب شدم لحظه لحظه گریه کردم بعد بهم رسی ...

برگشت بعد دو ماه به من گفت چندروز

تو این مدت شمام منطقی فکراتو بکن، با آدم لجباز زندگی کردن خیییییلی سخته

اخه تا روز قبلش عاشق ومعشوق باشی شبش سر یه لحث اینجوری بگی 

گریه کن ولی سکوت کن و هیچ وقت باورش نکن و برنگرد حتی با التماس خواهش میکنم ازت دو هفته صبر کنی تمومه

انقدر لجبازه میدونه من چقدر دوسش دارم ۴سال زندگیمو گزاشتم تو رابطه سر یه بحث ک من جوابشو دادم بهش زور اومد اینجوری گفت من از دلتنگی دارم میمیرم نمیدونی که

حتما از قبل مشکلی بوده که شما متوجه ش نبودی، مردا به این راحتی نمیگن چند روز از هم خبر نداشته باشیم

نه بعضی وقتا بحثمون میشد سر چیزای چرت و پرت ولی من نمیذاشتم ادامه پیدا کنه حلش میکردم