2777
2789
عنوان

من که انقد ازدواجی بودم الان

844 بازدید | 66 پست

با خودم میگم من که همه جا تنها بودم تنهایی پس همه کارای خودم بر اومدم از مراحل مختلف گذشتم الان دیگه شوهر به چه دردم میخوره

مگر اینکه طرف خیلی خوب باشه زندگیمو بهتر کنه که اونم فکرررر نکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم الان وضع تورو دارم

و هیچ حسی ب ازدواج ندارم

تو اوج احساس و نیاز خدا نگام‌نکرد هرچی خواستگار سطح پایین سر راهم قرار داد که خودشون یه تله بودن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اگر طرفتو درست انتخاب کنی خیلی تو زندگی راحت میشی و کیفشو میبری و میفهمی نیاز نیست خودتو تنهایی بزنی تو دل همچی و هرکسی برای یکاری ساختن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
دقیقا

درد ولی نه بودن کسی ن رفتن کسی برات مهم نباشه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اگر طرفتو درست انتخاب کنی خیلی تو زندگی راحت میشی و کیفشو میبری و میفهمی نیاز نیست خودتو تنهایی بزنی ...

تا الان که نبوده من بعدم نباشه دیگه فک میکنم اوج بحران هام گذشت 

الان شخصیتم یجوری شده مثل قبل نیستم خیلی بیخیالم

یسوال بپرسم من از یه پسره خوشگلی هست بستنی فروشه ممکنع من هی برم مغازش شماره بده من تا حالا چعار پنج ...

یه مدت برو یه مدت نرو اگه بعد یه مدت رفتی اگه بخوادت میگ

درگل درگیر پسر و دوست پسر نشو