2777
2789
عنوان

غرور

271 بازدید | 22 پست

سلام دوستان خوبين

متاسفانه اصلا بلد نيستم غرور داشته باشم

با همه صميمي ميشم

حتي اگه طرف باهام صميمي نباشه

اگه كسي بهم بدي كنه

فرداش يادم ميره دوباره باهاش خوش و بش مي كنم

هي تصميم ميگيرم كمي براي خودم ارزش قائل باشم

اما زود فراموش مي كنم

اگه كسي ازم كمك بخواد با تمام جون و دل كمكش ميكنم

امشب دلم شكست…ناديده گرفته شدم

غرور از كجا اومد؟غرور چيش خوبه؟

چجوري يكم مغرور شم؟

شما چيكار مي كنيد؟

والا ما زیادی مغروریم 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تعادل خوبه

نه مغرور و.خودخواه. نه اسان ودم دستی.

خوب به ذات و.تربیت بستگی داره. ولی خودت هم میتونی کنترل و اصلاحش کنی. تمرین کن. بدون استرس ببین بهترین کار تو هر زمانی چیه

من هم همین مشکل رو.داشتم. روش کار کردم حل شد. نود درصد

هرچیزی  ب اندازش جذابع حتی غرور اما اگه از  حدش رد کنه اون وقت قضیه فرق میکنه

اره دقیقا 

من هرچی ادم مغرور اطرافم دیدم انگار از دماغ فیل افتادن خیلی نچسب و لوس اصلا خوشم ازشون نمیاد

یک تو آزردی مرا... یک جهان شادم نکرد 

ميشه يادم بدي؟😂🙃

غرورررر اصلا خوب نیستتت اصلا 

یعنی اگه بهت بگم چقدررررر زجر میکشم باورت نمیشه

همیشه این حرف مادرم توی ذهنمه... مامانم توی حسرت یه معذرت خواهی منه بااینکه کلی اذیتش کردم🥲😭😖

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

حالا ب من میگن زیاد مغرورم نمیدونم کدوم رفتارم باعث میشه این برداشت رو بکنن😑😑😑حتی معلم دبیرستانم ...

شوهرمم به من میگه😂😂😂😂

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕